Sigaraya başlamak için illa bir sebep var mıdır?

Konu sahibi son olarak 188 gün önce görüldü
Sigara içmek için sebep aranmalı mı? Sigara neden içilir? Sigaraya neden başlar insan?
Evet. :dusun:​

Her şeyin sebebi var, olmadı yarr..

Bence yok sigara tamamen bir özentilik bende arkadaşlarıma özenerek başlamıştım

Bu mesaj bana dimi? :zuha:
Ciddi oluyorum öhem. Bence her şeyin bir sebebi yok öyle olsa idi ben başlardım sigaraya.

Bence sen sigaraya başlamıyorsan bu senin iradenden kaynaklı bişey. Ya da sigaraya yüklediğin anlamdan. Şahsen başladığım dönemi hatırlıyorum da alkole falan iyi sarmamışım :D

Bak Almanlar ne demiş 'Alles Warum hat ein Darum'. Yani diyor ki; dağ başında saksağan gel bize bazı bazı.. :honk:

Bence sen sigaraya başlamıyorsan bu senin iradenden kaynaklı bişey. Ya da sigaraya yüklediğin anlamdan. Şahsen başladığım dönemi hatırlıyorum da alkole falan iyi sarmamışım :D

Bak Almanlar ne demiş 'Alles Warum hat ein Darum'. Yani diyor ki; dağ başında saksağan gel bize bazı bazı.. :honk:
Haklısın evet bu tamamen benim iradem ile alakalı. İdarem konusunda kendime oldukça güvenirim. Başlamak istemedim başlamadım bu kadar basitti benim için. Ama hep merak da etmişimdir başlayanlar ne diye başladı?

Bence yok sigara tamamen bir özentilik bende arkadaşlarıma özenerek başlamıştım

Bence her suçu da arkadaşlarımıza atmamalıyız. :dusun:

Bak özentilik, dert tasa, huzurun batması vs vs sebebi ne olursa olsun bunlar sebep yani sonuçta :D Benimki de merak ve özentilikti mesela bahanem ise depresyonumdu. Asıl sebebim itiraf ediyorum özentilikti ama bu da bi sebep sonuçta. Tartışma konumuza dönecek olursak evet sebep vardır ve bu sebep merak ediliyorsa aranmalıdır :honk:

Evet haklısın huzur batması bir sebep olabilir. :dusun:

Sebebsiz sevdim ben seni
Küçükde olsa boyun büyüktü işlevin.
Beklemedim hiç bir karşılık
Ödürsen de beni
Ölümüne severim ben seni.

Seni seviyorum sigaram.
Bigün param kalmaz ve beni terkedersen hakkımı helal etmem lan.

Sigaramı sevgilimi belli değil. :D Anladığım kadarı ile içmiyorsunuz aşk yaşıyorsunuz.

ben isteyerek başladım buda bi bahane sayılır mı bence sayılmaz bahaneleri hiç sevmem sebebleri sorunları...onun için başlamak istedim ve başladım bahaneler olmadan...

Eğer bir şeyi yapmaya karar vermişseniz,onu yapmak için sebep değil bahane üretirsiniz sigara içmek içinde sebep değil bahane gerekir :)

Böyle giderse bu forum yüzünden tekrar başlıycam sürekli sigara konuları ;@@@

orta okul 1 günlerden cuma ilk ders resim dersi hoca kontrol edecek resim defterlerini o zaman kan hafif hafif terse akıyor ki resim defterimde gazetelerdeki hatun resimleri var :) sonra Erol gel okulu asalım hoca kontrol edecek defterleri dediler kuruyemiş içecek de aldık sigara bile aldık hemde Maltepe en iyisi (Maltepe Maltepedir iyisi kötüsünü olur ... Diyemedim ) ve ben o gün okulu astım ogunden beri içiyorum artık özentimi bahanemi bilemiyorum memnunum :D

Yanlış anlaşılmasın ama sigara içmek sadece saçmalık. Bağzen annemden duyuyorum,derdim var içiyorum vesaire. Aslında tek annemden değil çoğu kişilerden duyuyorum. Yahu dumanı içinize çekip nasıl bir zevk alırsınız anlamam. Ağbi 98 9 tl sigaralar. Paraya yazık Lan!
Sigara içen kimse ben fakirim yada param yok demesin.
Çocuklarınız para ister param yok dersiniz ama sigaraya ohoo.
Kitap alıp okuyun gençler. Yazık günahtır. Kendinize,çevrenizdekilere zarar vermekten başka bir şey değildir.

Geri