Sigaramdan Yüz Bularak Soruyorum Nasılsın ?

Konu sahibi son olarak 1324 gün önce görüldü
Sinirlerimiz bizi belkide kendimize getiriyor.
karanlıkta aydınlıgı görmek gibi
gerçek dostlukları gömmek gibi
ve samimiyetsiz yüzler de gerçekleri görmek gibi

''Aslında zor, zor sanattır hasretlik. Hele bir kere sevmeye gör. Ölüm gibi ağırdır hasretlik. Yanına gelmeyecek bir son gibi, zor gelir hasretlik, kimi düşünürsen düşün, neyi yaşarsan yaşa zor sanattır hasretlik. Bugün var yarın yok olsan bile, bıraktığın hasretlikle yaşarsın bir ömür hasretçe. Dedim ya bu bir dokunuştur, ölüm gibi kurşun yaralarına, kan çiçeklerini kahverengiye bula, çevir hasretliğe dola yine hasret kadar ağır gelmezmiş. Dedim ya zor sanattır hasretlik

Gördüklerimiz bizi yanıltır bazen,inandıklarımız inancımızı zedeler,bir tutam sevgi istersin onuda görmezden gelirler.
Kafamdaki tüm soru işaretleri senin karanlıgından çıkıyor, zaten,bilakis düşüncelerimi bilmen belkide senin düşlediklerini gasp edecek bilmeyerekte olsa.
Şimdi otur ve düşün nerede hata yaptım,neleri kırdım neleri tamir ediyorum..

Ben seni geceyle gündüzün arasında sevdim yar Kaybolan yılların doğanın acımasız kanununda sevdim ben seni Kahretsin işte öyle sevdim öyle yandım ben sana yar Bilsem ki sana olan sevgiyi anlatacak bir başka kelimeyi bulsam Bıkmadan usanmadan yılmadan namerdim ki onu söyler onu yazardım yar Kahretsin ben seni geceyle gündüzün arasında sevdim yar Bedenimi almaya gelen azrailin pençesinde sevdim ben seni Kahretsin işte öyle sevdim öyle yandım ben sana yar Bazen Prometheus oldum çarmıha gerilircesine Bazen Spartacus oldum aslanlara yem olurcasına Bazen Cem Sultan ilmiği boynunda Pir Sultan oldum yar Bazen Şems-ini arayan Mevlana Bazen Mevlanayı arayan Şems Dinginlerde Yunus yokluğa kanat geren bir garip Mutlu bir yusufçuk gibi sana özgürlüğe koşarcasına geldim yar"

Birlikte geçirilen her dakikanın ayrı ayrı hatrı olur insanda.O yüzden kırmanın bir anlamı yok
Hatır dedigin zamanla yıllanır,kaldıkça degeri artar arttıkça yüregin olgunlaşır.

ağzım bir küfür! kendini kesecek
dilimde bir süslü fiyonk onun hakkından gelecektim
o mahut yaz yeni bir rıhtım çıktılardı kıyıdan
herkes kendinden verdi ben küpeştesi oldum
uyudun mu?
yak bir tane daha yak yak
doldursana kardeşim sen de!
velhasılıkelam birader
deniz çatladı, aşk çatladı
çatılarda damar damar
yaz bir bakarsın çiçekleriyle geldi, bahar bir çıktı
ben bu teknede bir ıskarmoz oldum, bir pupası karayel vurdu
onu gördüm farbalalı başında tafta kurdele
bir kaleskadan indi bir kontrdans
borsalino şapka...
bir adam...
sonra kardeşim...

3 belalı kurşun...

Sorunlar insanı dik tutar, ayık tutar
yarım bıraktılarımız bize kin ile baksada
sorun degil!
neden yarım kaldığını sorgulamaz insan çünkü
zoruna giderdi em-pati yapmak

Sildiklerimle övünmem
Kayıplarımdan her zaman kendime ders çıkarmışımdır.
Önemli olansa ders çıkarırken kaybettiklerime bişeyler ögretebilmişmiyim önemli olan bu .!

Geri