sigara

Konu sahibi son olarak 2125 gün önce görüldü
Sen geçen sene de bırakmıştın :T: kendini kandırıyorsun yetmiyor bir de bizi kandırmaya çalış.

Sigara:Zıkkımdır.Kokusu mahveder,dumanında duramam öksürük krizlerine girerim.
Ama koleksiyonum var :T:

Hiç sevmem çok tiksindiğim şeylerin arasında o var ve elime dahi almam bırak onu almayı paketini bile almam elime o derece tiksinirim.

Sigara nie bırakılır ki, hayatta seni bırakmayan tek şeyi nasıl bırakırsın . :S

Sevgili bırakılır eş bırakılır ama sigara bırakılmaz yak bir tane çek dumanını iyice bir anda bırak tüm içindekileri nasıl bir rahatlama gelicek keyif budur..

Hersey Columbus denilen zatin tutunu Avrupaya getirmesiyle baslamis. Sonra patlamis gitmis :T:

Bir Pazar gecesiydi.. Yurdun kantinindeki masalardan tekine oturmuş, yalnız başıma içmeye çabalıyordum bu meredi.. Dağılıp gitmesi gereken dumanların kafamı çevrelediğini farkettiğimde, boğulmak üzereydim.. Bu içememe rezaletinden sonra bir daha yıldızımız barışmadı kendisiyle..

Beni çok zorluyor. Tutmuş elimden, illa astımla tanıştıracak.

Her hastaliklar bilgisi dersinde birakmaya karar verdigim, ders sonunda cantamin icinden yana yakila aradigim tek sey :T:

Bugün itibariyle biraktim :D

Bugün itibariylede başlamış olmalısındır üstadım yanılıyormuyum yoksa :)

Edit.

Keyif alarak içiyorum sigara yı.
Çay vede kahve fasılarında vazgeçilmezim..

Alkol tüketimlerimde olmasa olmazım.
Sigarasız bir hayat düşünemiyorum.

Myself kaptan en fazla kül tablasına emanet bırakabiliyorum dün amcamı kaybettim sebep sigara gel biz bir daha düşünelim bırakmayı bakarsın biraz bırakırız[/SIZE][/FONT]

Sen susup içine çekersin söyleyemediklerini
Onlarin gördüğü sadece sigara için birisi..
Diyor şair şiirinin sonlarina doğru..

Sağlığa zararlı yazılıdır üzerinde, ama ne hikmetse biz yararlıdır diye anlarız ve içmekten vazgeçmeyiz..

Ben sigara dumanımın altında
Yana yana en sonunda kül oldum
Sen kibritin hiç yanmayan ucunda
Birinin hayatından geçmiş oldun.

Geri