sigara niye içilir

Konu sahibi son olarak 2128 gün önce görüldü

sigara niye içilir

• para benim zevk benim

Kullanılan: 1 12.5%
  • çok efkarlıyım

Kullanılan: 1 12.5%
  • tiryakiyim

Kullanılan: 0 0.0%
  • bu icad nasıl bırakılıyor bilmiyorum

Kullanılan: 6 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
bilmiyom bana soru sormayın

Neyle içilir diye okudum kahveyle yazmaya girdim ne bu şimdi size hesap mı vericez

lise ortaokul sıpaları keş gibi içiyor onlara sormak gerek.. Alcan cetveli vur avcuna avcuna.. Yaşı gelmiş işi bitmişlere diyecek bir şey var mı yok, ciğeri zifir olsun..Ama gencecik sıpalar sırf ortamda havaya cıvaya içiyorlar şu mereti. Hele kızlar yok mu..Duraklarda bakıp kalan ben mi şaşkolozum yoksam o kendini onunla iyi hissettiği için mi. Emaan..

lise ortaokul sıpaları keş gibi içiyor onlara sormak gerek.. Alcan cetveli vur avcuna avcuna.. Yaşı gelmiş işi bitmişlere diyecek bir şey var mı yok, ciğeri zifir olsun..Ama gencecik sıpalar sırf ortamda havaya cıvaya içiyorlar şu mereti. Hele kızlar yok mu..Duraklarda bakıp kalan ben mi şaşkolozum yoksam o kendini onunla iyi hissettiği için mi. Emaan..
Ah be.....
Oldu mu simdi?
Yaktirdin Morsalkim hanimcigimm...
Ilk nefesi sana.Hüfff

Murat Kekilli dinliyoruz ne yapmak ölek mi

Yuksek daglar dumanli olurmus

Küçükken arkadaşın al sende yak bir sigara diye uzatmıştır, yakarsın ve devamı gelir. Yada kızlar serseri aykırı tipleri daha havalı buluyor diye özentilikten başlarsın. Ergenlikte bulaşmamış ve yetişkinlikte içmeye başladıysan, bir yakınını kaybedip üzüntüden başlamışsındır mesela. Nikotinin bağımlılık yapmasından ve alışkanlıktan ötürü bırakmasıda zor tabi.

Geri