Sigara Nasıl Ortaya Çıktı...

Konu sahibi son olarak 3475 gün önce görüldü

Bu Sigarana'nın Çıkması Kötümü

• Çıkması Güzel Oldu.

Kullanılan: 1 33.3%
  • Çıkması Kötü Oldu.

Kullanılan: 2 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    3
Anket Yukardadır.

Sigaranın tarihi çok eskilere dayanır.Tütünün bulunması Amerika'da meydana gelmiştir. Avrupa'ya gelmesi Amerika'nın keşfinden sonra olmuştur. Amerikalıları yerliler mabetlerde tütünü yakarak dumanını çekerlerdi. Aynı zamanda tedavi ve dini amaçlarla tütün üretimi yaparlardı.

Tütünü Kolombus 1511'de İspanya ve Portekiz'e sokmuştur. 1560 yılında da Fransa Büyükelçisi Jean Nikot, Fransa'ya şifa verici bir bitki olarak tütün tohumlarını soktu daha sonra Fransa'dan bütün dünyaya yayılmaya başladı. Sigaranın içindeki zehire verilen 'nikotin' ismi, Jean Nikot'tan gelir.

Onu bunu bilmemde iyiki cikmiş yakim Bi sigara .p

Bi arada firevunun diskisi diyolardi.

Ciktigi kotu olmus. Nerden bulastik :T:

Benim bildigim Columbus Amerikayi kesfettiginde , oranin yerleri tutun yapraklarini cigniyorlar. Agizda degisik bir tad biraktigindan haz aliyorlarmis. Columbus bunu Avrupaya getirmis.

Bende Kristof colomb'un tohumlarını alarak denizciler vasıtasıyla diger Avrupa ilkelerine gönderdi diye biliyorum ayrıca ülkemize de Göğüs hastalıklarına iyi geliyor diye ingilizler getirmiştir

Çıkması kötü olmuş.Bilmeseydim ve içmeseydim sigarayı.
Bilgi için teşekkürler.

çıkmaz olsaymış :T: bunu icat edenin yatacak yeri yok

Cikartan olmustur heralde 2. Kullanan kiside ilk kisilerde sigaradan gittigi kesindir hatta ilk 1000 falan :)

Geri