Sigara kullanımı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Sigara kullanımı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Insan kullanmak yerine sigara kullanmayı tercih ettik.p
Marlboro light forevaa.

Izmarit yemis gibi kokmayin lutfen :T:

Otobüste küllük gibi kokan birisi yanıma oturduğu zaman ikimizden birisi inene kadar çok güzel yeni küfürler türetiyorum.

Mümkünse içenle yan yana gelmeyelim efendim.. :hö:

kötü şeyler düşünüyorum. İğrenç kokuyorsunuz.
Ses tonunuz çok kötü.
Disleriniz sarı
Göz altlarıniz çökmüş.
Cildiniz parlakligini kaybetmiş.
İki adım yuruyemiyorsunuz. Nefes nefese kalıyorsunuz.
En kotusu de Bagimlisiniz.

Özellikle bir bayandan gelen sigara kokusu burnuma vurduğunda aklımdan o ortamdan kaçmanın bin bir türlü yolunun plan projesini çizip çıktısını alıp mail olarak gönderiyorum.

Dumanını Yel Alır Parasını El Alır Zehri Sana Kalır.

Şu sigaraya verdikleri parayla bir aç doyar, bir çocuk okutulur. Bırakın diye savaş veriyorum ama beni dinleyen kim. 1 hafta bırakıcam diyorlar sonra akşamına sinir küpü, dilimiz yara oldu. Hemen bahaneleri hazır. Pasif içici sayıyorum kendimi.:mrslkm:

Yaklaşık 27 yıllık içiciyim, tütün sarıp içiyorum ve mutluyum. :cici:

Ne yalan diyim ben seviyorum. Hani insan özler bazen bir şeyleri. Ben de öyle sigarayı severek içiyorum. Hiç brakmayida düşünmüyorum. Bazen onunla ruhum huzur buluyor. Hatda bazen ardından ardına 3-4 tanesini yakdigim bile oldu. Kimseye bı akıl vermem icemyin yada için diye ama ben içerim. Hemde severek :)

gökçek'in istifa olayıyla beraber hayatım boyunca erdoğan ile ortak paydada buluştuğum iki konudan bir diğeri. vallahi bu sigaradır nargiledir kökünü kazıyacağız inşşş. arkandayız uzun adam.

Geri