Sigara Kokusu

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
İçen insana bile iğrenç geliyor. Odadan çıkıp tekrar girdiğimde anlıyorum.

Kucuk kardesime bunun nekadar zararli oldugunu anlattigimdan beri, sigara icen insanlarin yanindan gecerken, nefesini tutarak ve kosarak geciyor. Ben bu cocugu yerim :D

Aslinda bazen kokusunu seviyorum bazende midem bulaniyor, bana karmasik duygular yasatti suan :p

Dünyanın en aptal insanlarının
ağız kokusunu çekmek zor geliyor bana
Belediye otobüsünde bile
yan yana oturamıyor
Kalkıyorum yanından

Sigara içmeyen biri olarak hiç haz etmediğim koku.. Zira kendileri kişiden soğumama bile sebeptir..

Kotu koksa icmezsiniz arkadaslar durust olalim .) koku cok acayip bir sey sevmedigin kokuya yaklasmaz insan.

Gece çıkınca, sigara kullanmadığım halde ortamın getirisiyle üzerime sinen koku.
İnanılmaz mide bulandırıcı bir şey. O kokuyla yaşanmaz ya bence.

izindeyken arkadaşlarla bekar evinde kalırken veya kuzenlerle toplanıp kalırken uyuduğum vakit uyanınca uyandırılınca buram buram o sigaranın dumanı kokusu içtiğim halde beni cok rahatsız eder.. onun dışında rahatsızlık duymuyorum..

beni hic rahatsiz etmiyor aksine hosuma gidiyor ama icici degilim .p pinokyolar size :D

Ciddi derecede rahatsiz olurum. Istemesem bile insanlara karsi bir yargi olusturup, soguk davranmama bile neden olabiliyor eger yanimda icmeye kalkarlarsa.

Beni rahatsız ediyor. Bir ortamdaysa bu koku baş ağrısına bile neden olabiliyor bende. Nefes alamıyorum. Eğer bir insanın üzerindeyse koku ve çok yoğun değilse çok rahatsız edici değil benim açımdan. Ama buram buram kokuyorsa, benim için ter kokusundan farklı değil.

Ben seviyorum kokusunu, bıraktım artık o arkadaşı

Geri