Sigara kilo aldırırmı - Sigara kilo verdirirmi - Sigara zayıflatırmı

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Sigaranın yüzlerce zararı olduğunu içen içmeyen herkes bilmektedir. Azımsanmayacak derecede de sigara kullanıcısı vardır zararlarını bilmesine rağmen. Neyse konumuz zararları değil. Sigara kilo vermede yardımcı mıdır?

Birçok kez üzerinde çalışma yapıldıktan sonra sigara üzerinde şu kanıya varılmıştır uzmanlarca : Sigara tokluk hissi verir ve iştah kesicidir. O kadar çok zararı olmasına karşın evet sigara kilo verdirir. Zayıflamada yardımcı bir faktördür. Çünkü, sigara; tokluk hissi vererek iştah keser ve az yemek yedirir. Bu da kilo vermenizi sağlar. Büyük zararları olduğunu unutmayalım ama.

Cok icince beni zayiflatiyor baskasini bilemem de bende evet

Sigarayı bıraktıktan sonra 10 15 kilo alanlar var

Sigara kilo aldırmaz, ciddi ve sağlıksız kilo kaybı, halsizlik, gerginlik, ten reginde, diş ve tırnaklarda sararma ve daha bir çok olumsuz etkilere yol açar. Sigara vucudun bağışıklık sistemini zayıflatır. İçerisinde ki nikotin, katran ve karbonmonoksitten dolayı kilo kaybına yol açar. İçen arkadaşlar bırakınız lütfen. :p

bırakıyorum dayı. Kafama koydum. yoksa sıkıntı olacak.

Kilo alirim diye sigarayi birakamayanlarin aklina hastayim

Emre benden önce yazmış, ben yazacaktım. Yorumsuz kaldım gidiyorum :(

zayıflatır kanaatindeyim.
bırakılınca şekerleme olsun yemek iştahı olarak vücut saldırı vaziyetine geçiyor.

Bir halt yapmaz. Sadece sindirim sistemini hızlandırır.

Bırakınca kilo alma sebebi ağız tiryakiliğinden dolayı bir şeyler atıştırarak psikolojik yoksunluğu gidermek.

İştah falan açmıyor psikolojik bağımlılığı fena. Ve en zor bırakılan alışkanlıklardan.

Sigarayı bıraktığımda iştahım açılıyor yemeklerden daha çok tat alıyorum

Benim çevrem de sigara içen çoğu insan genelde zayıf. Ama kokusu iğrenç ya sigaranın .s

maruhana için klio aldırır
tribi geçtikten sonra insanın canı yemek yemek istiyor , birde boğaz kuruluğu

Mavi lark yapıyor mu ?

Geri