sigara içmemenin avantajları,
Sağlığınız yerinde paranız cebinizde olur.
Sağlığınız yerinde paranız cebinizde olur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
EkSen sana katılmıyorum inan bana zevkten içen bırakmak isteyenden daha çok en azından benim çevremdekiler böyle : )
ve inanılmaz pis kokuyor sadece içenler kendilerinin koktuğunun farkında değil olay bu.
Ben bırakmak isteyenler çoğunlukta demedim cümlemi tekrar okumalısın .. Bırakmak isteyip de bırakamayanlar da çoklar dedim .. Ve ne olursa olsun sigara içenleri aşşağılayıcı bir şekilde " BOK GİBİ KOKUYORSUNUZ - LEŞ GİBİ KOKUYORSUNUZ " ifadeleri hakarete girer .. Şahsen sigar içtiğim için benim BOK GİBİ KOKTUĞUMU DÜŞÜNEN BİR ARKADAŞ gelip de benimle arkadaşlık yapamaz .. Hatta o ifadeyi eşim kullansın ona bile " sektir oradan yanımda durma o zaman " diyebilirim .. Kişiler eleştiri yaparken ağzılarından çıkanı düşünmek zorundalar ..
" KÖTÜ KOKUYORSUN - PİS KOKUYORSUN " deseler eyvaALLAH ama bok gibi kokuyorsunuz ne demek yahu ?
bok gibi kokuyorsun lafı bence de abartı ona ben de katılmıyorum yanlıs bir soylem olmus
ben les gibi kokmuyorsunuz en azından cumlesıne atfen söyleyeyım kotu bir cumle degıl kaldıki "insanın kendısının kokmasından "bahsedılıyor bir baskasının sıze bunu demesı ayrı sizin o sekıl koktugunuzu dusunmenız ayrı.tabiki her sigara icen bu sekıld ekokmayacak ama caydırıcılık anlamında "hani bırakın su meretı" gibi gaza getırme manasında soylenmıs olabılır
Anlıyorum ama yine de o tür ifadeleri çok samimi olduğunuz arkadaşlara nazınızın geçeceği kimselere kullanabilirsiniz yoksa herkese gitmez o tür cümleler yoksa mazaALLAH bir gün terso bir durum yaşanabilir ..
üstünüz başınız pis kokmaz en azından yaz aylarında :o