sigara içmek size ve çevrenizdekilere ciddi zararlar verir

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Kullananlar 'zararı kendimize' diye işin içinden çıkmaya çalışsalar da içmeyenleri de olumsuz etkiliyor. Sigara dumanından boğulmadan, açık hava bir mekan bulmak çok zor.

Parasını el alır dumanını yel alır derdi de sana kalır demiş büyüklerimiz..

Birakali 5 ay oldu ama hala ilk gunku gibi icme istegim mevcut
Bir cesit lanet adeta

en azından sigara bitince susuyor

Valla cicim ben de sizin boklu kedilerinizin apartmanda verdiği toxoplazma partilerinden rahatsızım.

Kapatın sesinizi.

İnsanlardan daha az zarar verir eminim

İçmeyin guzum yazık cebe yazık sağlığı sktret cebe yazık

Dün hunger'da yemek yiycem.
Yan masaya oturdu itiyle.

Lan ülkede sessiz sedasız darbe yaptınız be. Restorana it sokmak ne demek. O itin götünü koyduğu yere az sonra benim çocuğum oturacak belki. Mecbur muyum lan ben senin götü kurtlu hayvanının tenyasina. Bezoar duydun mu sen. Kıl topu demek. Portakal büyüklüğünde kıl yumağı çıkardım ben insanların karnından sizin kedinizden köpeğinizden yadigar.

Şımarık edemezsiniz. Bitti o işler. Lobicilik yaptırmayacam kimseye

En fazla vergiyi benim ictigim sigaradan aliyorsunuz kalkip bir de bana ikinci sınif vatandaş muamelesi yapiyorsunuz ? Ayip ama ya .s
Kapali ortamlarda zaten icmiyoruz , icirmiyoruz ama birakin su acik alanlarda mudahale etmeyin en azindan .
Sen zaten icmiyorsan ben sana saygi duyup milyon km otene gidiyorum gariban gariban sıgisp bir kosede sigarami iciyorum , etmeyin artik .Gunahtir bize de .s

ben bi ara sigarayı bırakmaya başlamıştım hangi araydı o hatırlamıyorum
ama ben hastalanınca her zaman karar alıyorum bırakıcam bu bok yiyeni diye sonra iki gözüm açılınca koşuyorum sigaraya......

kedim için hava temizleyici aldım yoksa kimse umurumda değil

Valla cicim ben de sizin boklu kedilerinizin apartmanda verdiği toxoplazma partilerinden rahatsızım.

Kapatın sesinizi.

Kanser hastalarına bile ilk yasaklanan şey sigaradır ve sen bir hekim olarak böyle mi düşünüyorsun?

Açık alanlarda şayet yemek yeniliyorsa sigara içen kişilerin bu duruma saygı gösterip sigarasını masada içmemesi gerekir fakat bu nezaketi gösterebilecek kaç kişi var? Masada çocuk ya da bebek varken bile sigara içmekten çekinmiyorlar. Duman altı olan bir ortamda da kimsede iştah kalmıyor.

Evcil hayvanın düzenli bakımını yaptırırsan kimseye bir rahatsızlığı olmaz. İç ve dış parazit ilaçları var. Kedi kumu değiştiren kişiler ise plastik eldiven kullanır, sonra da ellerini yıkar ve bu sebeple toksoplazma riski de yoktur.

Çocuk gelişimden tut da zihinsel engelli çocuklar için evcil hayvan beslemek çok faydalıdır. Kanser hastalarına sigara yasaklanırken, evcil hayvan beslemesi tavsiye edilir çünkü iyileştirici etkisi vardır. Burada tek dikkat edilmesi gereken konu ise hijyendir.

Kısacası sigara bir zehir ve insanı hasta ediyor. Sen kişisel olarak zehir içmekten rahatsız olmuyorsun diye her ortamda herkesi bu zehire maruz bırakamazsın. Sigara kullananların toplu alanlarda, insanlardan uzaklaşıp içmeleri gerektiğini öğrenmeleri gerekiyor.

Senin özgürlüğün başka birinin özgürlüğünü kısıtlayamaz ancak yemek masalarında sigara içenler yüzünden, içmeyenlerin mağdur olduğunu kabul etmek istemiyorsunuz. Masadan kalkıp da uzakta içmek bu kadar mı zor? Aynı anda birçok kişi sigara yaktığı için açık alan bile dumandan geçilmiyor.

kızlar balkona çıkınca el sallayın

@Lefty duygu sömürüsü yapıyorsun.
Kim duman altı oluyor Allah aşkına.
Köy kahvesinde bile kapalı alanda kimse içmiyor. Yok öyle bir mağduriyet.

@Lefty duygu sömürüsü yapıyorsun.
Kim duman altı oluyor Allah aşkına.
Köy kahvesinde bile kapalı alanda kimse içmiyor. Yok öyle bir mağduriyet.
Bundan sonra açık alanda yemek yerken etrafına dikkat et lütfen, sen içtiğin için o rahatsızlığı fark edemiyor olabilirsin ancak masadan kalkıp uzaklaşan kişiler bu gerçeğin farkındalar. İçmeyen için duman ve sigara kokusu çok rahatsız edici olduğu için yemek yeme şansın kalmıyor.

Bundan sonra açık alanda yemek yerken etrafına dikkat et lütfen, sen içtiğin için o rahatsızlığı fark edemiyor olabilirsin ancak masadan kalkıp uzaklaşan kişiler bu gerçeğin farkındalar. İçmeyen için duman ve sigara kokusu çok rahatsız edici olduğu için yemek yeme şansın kalmıyor.
İşte bu beni delirtiyo neymiş rahatsız oluyormuş. Rahatsız olmanın sonu yok. Yobaz da "senin dekoltenden rahatsız oluyorum" der. Sağlık meselesi de yalan. 10 dakika otobüs beklesen durakta yediğin egzoz 100 kat zararlı.

İşte bu beni delirtiyo neymiş rahatsız oluyormuş. Rahatsız olmanın sonu yok. Yobaz da "senin dekoltenden rahatsız oluyorum" der. Sağlık meselesi de yalan. 10 dakika otobüs beklesen durakta yediğin egzoz 100 kat zararlı.
Anlamadığın nokta bu durumun içten gelen bir rahatsızlık olması yani keyfi değil ancak verdiğin örnek ise kişisel bir bakış açısı... Sigara dumanı ve kokusu kişide iştahsızlık yaratıyorsa o yemeği nasıl yiyebilir?

Dekolte antipatisi ise kişisel bir sorundur ve kimseye yansıtma hakkı yoktur.

Anlamadığın nokta bu durumun içten gelen bir rahatsızlık olması yani keyfi değil ancak verdiğin örnek ise kişisel bir bakış açısı... Sigara dumanı ve kokusu kişide iştahsızlık yaratıyorsa o yemeği nasıl yiyebilir?

Dekolte antipatisi ise kişisel bir sorundur ve kimseye yansıtma hakkı yoktur.
Ben de onu diyorum. Sen dumandan rahatsızsan çaresi var. Sigarasız alanda yemek ye. Ama köpeksiz alan yok restoranda. Sizin o pusetle AVM gezmenizden de hahatsızım. Site otoparkına parkettiginiz kamyonetten de

Hepinizden rahatsızım.

Geri