-
-
-
-
-
bir uyarı, evet...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla cicim ben de sizin boklu kedilerinizin apartmanda verdiği toxoplazma partilerinden rahatsızım.
Kapatın sesinizi.
Bundan sonra açık alanda yemek yerken etrafına dikkat et lütfen, sen içtiğin için o rahatsızlığı fark edemiyor olabilirsin ancak masadan kalkıp uzaklaşan kişiler bu gerçeğin farkındalar. İçmeyen için duman ve sigara kokusu çok rahatsız edici olduğu için yemek yeme şansın kalmıyor.@Lefty duygu sömürüsü yapıyorsun.
Kim duman altı oluyor Allah aşkına.
Köy kahvesinde bile kapalı alanda kimse içmiyor. Yok öyle bir mağduriyet.
İşte bu beni delirtiyo neymiş rahatsız oluyormuş. Rahatsız olmanın sonu yok. Yobaz da "senin dekoltenden rahatsız oluyorum" der. Sağlık meselesi de yalan. 10 dakika otobüs beklesen durakta yediğin egzoz 100 kat zararlı.Bundan sonra açık alanda yemek yerken etrafına dikkat et lütfen, sen içtiğin için o rahatsızlığı fark edemiyor olabilirsin ancak masadan kalkıp uzaklaşan kişiler bu gerçeğin farkındalar. İçmeyen için duman ve sigara kokusu çok rahatsız edici olduğu için yemek yeme şansın kalmıyor.
Anlamadığın nokta bu durumun içten gelen bir rahatsızlık olması yani keyfi değil ancak verdiğin örnek ise kişisel bir bakış açısı... Sigara dumanı ve kokusu kişide iştahsızlık yaratıyorsa o yemeği nasıl yiyebilir?İşte bu beni delirtiyo neymiş rahatsız oluyormuş. Rahatsız olmanın sonu yok. Yobaz da "senin dekoltenden rahatsız oluyorum" der. Sağlık meselesi de yalan. 10 dakika otobüs beklesen durakta yediğin egzoz 100 kat zararlı.
Ben de onu diyorum. Sen dumandan rahatsızsan çaresi var. Sigarasız alanda yemek ye. Ama köpeksiz alan yok restoranda. Sizin o pusetle AVM gezmenizden de hahatsızım. Site otoparkına parkettiginiz kamyonetten deAnlamadığın nokta bu durumun içten gelen bir rahatsızlık olması yani keyfi değil ancak verdiğin örnek ise kişisel bir bakış açısı... Sigara dumanı ve kokusu kişide iştahsızlık yaratıyorsa o yemeği nasıl yiyebilir?
Dekolte antipatisi ise kişisel bir sorundur ve kimseye yansıtma hakkı yoktur.