Sigara içen bayanları seksi buluyor musunuz ?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 2769 gün önce görüldü
Ağzı sigara kokan bayandan ziyade çilek kokan bayan makbuldur.
Yapmayın fesatlık yapmayın

Sigara içenler çekici bulunuyorsa eğer ben çekici değilmişim demek ki :T: kokusunu hiç sevmiyorum, içmeyin piliiis

Belirli bir karizmasi olabiliyor, ornek olarak Yesilcam jonleri ve guzelleri. Gerce o karizma en basindan beri sende yok ise, o sigara da bir sey katamaz sana. Bir onlara yakistiriyorum, her halleri ile cekici olabiliyorlar.

Aklima geldi simdi, yillar once Asyali, galiba Koreli bir adam gormustum, ondada o karizma vardi. Sigara icisi, bakisi, ben sadece filmlerde bilirdim boyle insanlari :-D

Bırak sexi bulmayı, hiç yakıştırmıyorum bile.

1.favorim
marla singer (FİGHT CLUB)
tumblr_mk837oIqaX1rbdimeo1_250.gif

2.Sharon Stone ( BASİC İNSCTİNT)
Nostalgie-Sharon-Stone-se-souvient-de-la-scene-de-l-interrogatoire-dans-Basic-Instinct.jpg

3.(Senaa) var birde Dolapdere Çocuğu
babasının 216 paketinden aşırdığı sigarayı diğer kızlara okuldaki kavgasını anlatırken , hunharca ve hayatın anlamını çözmüşcesine üflediği duman var , tüm okulu tokatmanyağı yapmışta az bişi yorulmuş edalarında
sigara-icen-kiz-cekiciligi_575216.jpg

nefret ediorum. öğğğ

Kizil sacli kizlar icince cok seksi oluyorlar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söz konusu Monica Bellucci ise aldığı her nefeste çekicidir.

4725_malena-640.jpg

Sigara insanı seksi yapmaz.
Seksi insanın yaptığı her şey seksidir/göze öyle gelir.

ben bir kadını bırak bir erkeğe bile yakıştırmıyorum. İçtikten sonra o kokuyla yanıma gelen ya da yanımdan geçen herkesten tiksiniyorum.

Ben içmesini tercih ederim. İçiyorum çünkü, o da içsin. Sigara ilişkide kriz yaşatmasın.

Seksilik ?? Komik bunu düşünmek, aklıma gelmez.

bazı üyeler sigara ile seksi olmak ne alaka demiş.
seksi çağrıştıran düşüncelerdir.
beynindeki cinsellikten sorumlu bölgenin uyarılmasıyla vücudun cinsel aktivitesinin hazır hale gelmesidir
eğer bir kimse sigara içmiyor ve bundan tiksiniyorsa ,sigara içen karşı cinsin fiziksel özelliklerini gözardı edebilir
beyindeki o bölge uyarılmayabilir ve karşı cinsi seksi bulmayabilir
bu kadar basit

Geri