Sigara Fiyatlarına Dev Zam Yolda! TBYD Başkanı Açıkladı

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
fZ50LrB.md.jpg

Tekel Bayiler Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına yönelik yeni bir zammın gündemde olduğunu açıkladı.

Tekel Bayiler Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, maliyet artışları ve vergi düzenlemeleri nedeniyle sigara fiyatlarına yönelik yeni bir zam beklentisini kamuoyuyla paylaştı. Dündar, şubat ayı itibarıyla sigara fiyatlarında artış öngörüldüğünü açıkladı.

Sigara fiyatlarına ilişkin beklentinin gündeme gelmesinin ardından gözler sektör kaynaklarına çevrildi. Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede, üretim ve dağıtım süreçlerinde yaşanan maliyet yükselişlerinin yanı sıra vergi kalemlerinde yapılan güncellemelerin fiyatlara doğrudan yansıyacağını ifade etti.

SİGARADA “GEÇİŞ ZAMMI” BEKLENTİSİ​

Dündar, söz konusu artışın sektörde “geçiş zammı” olarak adlandırıldığını belirterek, fiyatların 5 ila 10 TL arasında artabileceğini dile getirdi. Yeni fiyatların şubat ayı itibarıyla raflara yansımasının beklendiğini aktaran Dündar, sürecin maliyet ve vergi kaynaklı gelişmelerle şekillendiğini vurguladı.

KAYNAK

olsun içiyoruz yinedee...,,
kafammm hafif dumanlııığ o çalıyo şuan xjsjs

300 bile olsa alırlar sigara bağımlılıği var ülkede

Bırakacağım artık. Ama nasıl bırakacağım bilmiyorum. Çünkü henüz başlamadım.

Ne kadar zam olursa olsun içecem. DEV ZAM: 5 ile 10 TL ahahah. Neyse ağzımı bozmayacam.

lan yeter olum yatırımlık alacağız artık dalı bakırı geçti

Sigara yok abi şuan toptancılar getirmedi dönemi başladı o o zaman

Sigara yok abi şuan toptancılar getirmedi dönemi başladı o o zaman
Benim marketçi dostum var bazen yanına uğrar beraber bira içeriz sohbet muhabbet falan. Saklamaz asla ve çok manyak stok yapmış o dediğin toptancı getirmedi zamanlarında bile karton karton alabiliyorum.:D

Benim marketçi dostum var bazen yanına uğrar beraber bira içeriz sohbet muhabbet falan. Saklamaz asla ve çok manyak stok yapmış o dediğin toptancı getirmedi zamanlarında bile karton karton alabiliyorum.:D
İhtiyaç olduğunda camı kırın diyorsun lazım olursa haber ederim öyle bir marketçi herkese lazım😀

İhtiyaç olduğunda camı kırın diyorsun lazım olursa haber ederim öyle bir marketçi herkese lazım😀
Aga benim çok var öyle marketçi arkadaşlarım. Hepsinin sanayi işlerini görüyorum ayrıca, o yüzden kapalı olsalar bile gece vakti açtırır istediğimi alırım.:D Bakım zamanı oluyor aracımı onlara bırakıp onun aracını alıyorum. Tüm işlerini halledip iç-dış yıkamasıyla beraber akşam veriyorum aracı geri.:D

Geri