Sigara bağımlılığı ve niquitin

• Kullanıcı yesim37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
Konu sahibi son olarak 5143 gün önce görüldü
Benim gibi tiryaki biri için sigarayı bırakma kararını vermek oldukça zordu. Olmayack dedim. Ama eczacı bir akrabamız niquitin diye bir ilaç verdi. Yan etkisi olmadığı için sıcak baktım. Zaten o kadar çaresizdim ki ne verseler alırdım herhalde. Ama çok beklentim olmamasına rağmen acayip işe yaradı. Ya bunu herkes duysun istiyorum. Mutlaka araştırın arkadaşlar ve etrafınıza da desteksiz bırakmamalarını söyleyin. Destek tedavi, ilaç vb olmadan bu pisliği bırakmak çok çok zor…

yesim37 bir arkadaşımda. bu sigara lanetiyle ic ice, ben bu ilaci alıcağım ona fiyatı ne kadar ve kaç kapsül ve ne kadar süre kullanılıyor. bilgi verirmisiniz. sigarayı bırakmak için birebir sanırım bu ilac

yesim37 bir arkadaşımda. bu sigara lanetiyle ic ice, ben bu ilaci alıcağım ona fiyatı ne kadar ve kaç kapsül ve ne kadar süre kullanılıyor. bilgi verirmisiniz. sigarayı bırakmak için birebir sanırım bu ilac

merhaba EmRe,
ben sadece 1 kutu kullandım. 35 tane çıktı içinden. Tekrar kullanmama gerek kalmadı. Arkadaşına alacaksan 1 kutu al sadece. İkinciye ihtiyaç duyarsa alırsınız tekrar.Fiyatı da çok uygundu 15 TL idi ben aldığımda. İnşallah onun da çok işine yarar kurtulur hemen ;)

teşekkürler arkadaşım sigara yüzünden kanser aşamasına kadar geldi doktor bırakmasını önerdiği halde bir türlü bırakamadı. onun için hepimiz çok üzülüyoruz.

yesim37 tavsiyen çok güzel umarım bırakmak isteyenlere faydası olur. Allah herkesi bu illetin pençesinden kurtarır inş.

Geri