Şifre Email ID Bilmeyenler Ve NTTGAME Geçiş için Resimli Anlatım

Konu sahibi son olarak 2442 gün önce görüldü
Bu anlatım

• ID adresini bilmeyenler
  • Şifresini bilmeyenler
  • E-mail adresini bilmeyenler
  • NTTGAME Geçiş
İçindir.Umarım Yararlı olur.

NTTGAME Geçiş sözleşmesine ulaşmak için ne yapmalıyım ?

http://www.knightonlineworld.com/

NTTGAME e geçiş için şifremi unuttum derseniz tekrar giriş yaptığınızda geçiş sözleşmesi karşınıza gelecektir.

Hangi E-mail adresim Knight online sitesinde kayıtlı bilmiyorum ne yapmalıyım ?

Forgot ID ? diyorsunuz Tahmin ettiğiniz Email adreslerini yazıyorsunuz. Hem ID adresinizi Hemde Email adresinizi tespit etmiş oluyorsunuz

NhgmE.jpg

Forgot ID Dedikten sonra karşımıza çıkan yere Tahmin ettiğim E-mail adreslerini yazdıktan sonra karşımıza gelen uyarı nedir ?

9VQEX.jpg

Bu uyarı Email adresinize gereken bilgi yollanmıştır anlamına gelen bir yazıdır.

The email adress is not registered diye uyarı alıyorum bu nedir ?

Bu uyarı site yönetimi ile alakalıdır. Bunun bir çözümü şuanda yoktur kimlere bu uyarı çıkıyor tam olarak bilemiyorum benim 2 üyeliğim var birisi geçiş yaptı diğeri geçiş yapmıyor birisine e mail adresine mail geliyor diğerinde bu hatayı alıyorum sebebi site yönetimi ile alakalıdır henüz bir çözümü yoktur.

Mail adresimize gelen yazı nasıl bir yazı olacak nereden gelecek ?

Resim olarak yükledim arkadaşlar bu şekilde bir mail alacaksınız.

8XAmg.jpg

ID adresimi ve mail adresimi biliyorum / ID adresim ve mail adresimi tespit ettim ne yapmalıyım ?

Forgot Your Password? Diyoruz ve karşımıza bu sayfa çıkıyor ID adresi ve mail adresimizi yazıyoryuz.

GzUd7.jpg

Bu alanları doldurdukdan sonra gelen mailde hangi bilgiler yer alıyor ?

Size aşağıdaki gibi bir mail gelecektir ve burada şifreniz yer almaktadır.

yM38Oa.jpg
[/url][/IMG]

ID adresim ve şifrem ile giriş yaptığımda karşıma bir ekran açıldı bu nedir ?

Daha sonra ID adresimiz ve şifremiz ile Giriş yapıyoruz karşımıza bir güncelleme gelirse NTTGAME Geçiş güncellemesidir. Şekildeki gibi güncelleme yapıyoruz.

k0Ga.jpg

İyi Forumlar...

~Saygılar

Geri