-
-
-
-
-
Bu anlatım
İyi Forumlar...
~Saygılar
- ID adresini bilmeyenler
- Şifresini bilmeyenler
- E-mail adresini bilmeyenler
- NTTGAME Geçiş
NTTGAME Geçiş sözleşmesine ulaşmak için ne yapmalıyım ?
http://www.knightonlineworld.com/
NTTGAME e geçiş için şifremi unuttum derseniz tekrar giriş yaptığınızda geçiş sözleşmesi karşınıza gelecektir.
http://www.knightonlineworld.com/
NTTGAME e geçiş için şifremi unuttum derseniz tekrar giriş yaptığınızda geçiş sözleşmesi karşınıza gelecektir.
Hangi E-mail adresim Knight online sitesinde kayıtlı bilmiyorum ne yapmalıyım ?
Forgot ID ? diyorsunuz Tahmin ettiğiniz Email adreslerini yazıyorsunuz. Hem ID adresinizi Hemde Email adresinizi tespit etmiş oluyorsunuz
Forgot ID Dedikten sonra karşımıza çıkan yere Tahmin ettiğim E-mail adreslerini yazdıktan sonra karşımıza gelen uyarı nedir ?
Bu uyarı Email adresinize gereken bilgi yollanmıştır anlamına gelen bir yazıdır.
The email adress is not registered diye uyarı alıyorum bu nedir ?
Bu uyarı site yönetimi ile alakalıdır. Bunun bir çözümü şuanda yoktur kimlere bu uyarı çıkıyor tam olarak bilemiyorum benim 2 üyeliğim var birisi geçiş yaptı diğeri geçiş yapmıyor birisine e mail adresine mail geliyor diğerinde bu hatayı alıyorum sebebi site yönetimi ile alakalıdır henüz bir çözümü yoktur.
Mail adresimize gelen yazı nasıl bir yazı olacak nereden gelecek ?
Resim olarak yükledim arkadaşlar bu şekilde bir mail alacaksınız.
ID adresimi ve mail adresimi biliyorum / ID adresim ve mail adresimi tespit ettim ne yapmalıyım ?
Forgot Your Password? Diyoruz ve karşımıza bu sayfa çıkıyor ID adresi ve mail adresimizi yazıyoryuz.
Bu alanları doldurdukdan sonra gelen mailde hangi bilgiler yer alıyor ?
Size aşağıdaki gibi bir mail gelecektir ve burada şifreniz yer almaktadır.
[/url][/IMG]
ID adresim ve şifrem ile giriş yaptığımda karşıma bir ekran açıldı bu nedir ?
Daha sonra ID adresimiz ve şifremiz ile Giriş yapıyoruz karşımıza bir güncelleme gelirse NTTGAME Geçiş güncellemesidir. Şekildeki gibi güncelleme yapıyoruz.
Forgot ID ? diyorsunuz Tahmin ettiğiniz Email adreslerini yazıyorsunuz. Hem ID adresinizi Hemde Email adresinizi tespit etmiş oluyorsunuz
Forgot ID Dedikten sonra karşımıza çıkan yere Tahmin ettiğim E-mail adreslerini yazdıktan sonra karşımıza gelen uyarı nedir ?
Bu uyarı Email adresinize gereken bilgi yollanmıştır anlamına gelen bir yazıdır.
The email adress is not registered diye uyarı alıyorum bu nedir ?
Bu uyarı site yönetimi ile alakalıdır. Bunun bir çözümü şuanda yoktur kimlere bu uyarı çıkıyor tam olarak bilemiyorum benim 2 üyeliğim var birisi geçiş yaptı diğeri geçiş yapmıyor birisine e mail adresine mail geliyor diğerinde bu hatayı alıyorum sebebi site yönetimi ile alakalıdır henüz bir çözümü yoktur.
Mail adresimize gelen yazı nasıl bir yazı olacak nereden gelecek ?
Resim olarak yükledim arkadaşlar bu şekilde bir mail alacaksınız.
ID adresimi ve mail adresimi biliyorum / ID adresim ve mail adresimi tespit ettim ne yapmalıyım ?
Forgot Your Password? Diyoruz ve karşımıza bu sayfa çıkıyor ID adresi ve mail adresimizi yazıyoryuz.
Bu alanları doldurdukdan sonra gelen mailde hangi bilgiler yer alıyor ?
Size aşağıdaki gibi bir mail gelecektir ve burada şifreniz yer almaktadır.
ID adresim ve şifrem ile giriş yaptığımda karşıma bir ekran açıldı bu nedir ?
Daha sonra ID adresimiz ve şifremiz ile Giriş yapıyoruz karşımıza bir güncelleme gelirse NTTGAME Geçiş güncellemesidir. Şekildeki gibi güncelleme yapıyoruz.
İyi Forumlar...
~Saygılar