Sıfırdan zengin olmak .. Mümkün mü?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Ashdjdjks Banu Berberoğlu isen neden olmasın :d

Zor , çalışarak ise imkansıza yakın.

Mutlak marjinal fikirler gerekli.

Akrabalarım ölürse inşallah olurum.
Miras bekliyorum.

tam Zifir'e göre bir konu..

evet olunur, başkasına çalışarak değil elbette. farklı fikirler üreterek ya da yapılmayanı fakat ihtiyaç duyulanı tespit ederek uzun sürede zengin olunabilir. örneklerini gördüğüm için imkansız demiyorum.

Mümkün
Ama aç gözlülük yapmamak lazım şimdi adamın bir tanesi define işine kafası çok sarıyo bir kaç yıl içinde adam öyle bir yer keşfediyor ki alanın üşbeş metre aralıklı hep tarihi eser çıkartıyor.neyse adam malları hepsini çıkartıyor alan köstebek yuvası!geliyor işin sancılı kısmına malları elden çıkartmaya 1. Alıcının verdiği trilyonları beğenmiyor 2. 3. 4. derken adam reklam.son alıcılar istihbarat adamın istediği parayı verip malları elinden almadan suçüstü yapıp hem adamı kodese atıyorlar hemde mallara konuyorlar(mallara konan devlet) adama arada bir sigara yollayıp içine ufak küfürler sıkıştırıyorum.oh ne rahat hayat(fakirler)
Böyle şeylerle uğraşmıyorsanız mısırda dayınız ebeniz yoksa zenginn olma şansınız okyanusdaki balığın karada ayaklanıp yaşamını sürdürmesiyle doğru orantılı

Herşeyin mümkün oldugu bu dunyada bunun olmaması mumkunmu
neden olmasın :kaç:

Mumkun.

Alirsin bi asiret gizi. .d bakarsin dalgana .p

Yaratıcı ve kendine özgü iş fikirleriyle elbette olabilir ama başka birinin yanında çalışırsa (ör:Fabrikada,herhangi bir dükkanda vs.) olamaz.

Geri