"Sıfırdan yeni bir hayata başlama" imkanınız olsa kabul eder miydiniz?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Hayatınızdaki maratona en başından başlamak ister miydiniz; bir resetleme tuşu olsa neleri değiştirmek isterdiniz?

sanmıyorum iyisiyle kötüsüyle bu güzel hayatı bir kenara itip yenisine başlamak olmaz

Kısmende olsa biz o hayata bir kere sıfırdan tekrar basladık zaten, evet ederdim

Şartları biraz değiştirirsek kabul ederim.

Güzel bir hayat yaşadım çok şükür ve geriye dönmeyi ya da baştan başlamayı hiç düşünmezdim.

Yenisinin bundan kotu olmayacagini garanti ederlerse, bi dusunurum :d

Ben coban olmak isterdim.

öteki tarafta öyle olacak diyorlar
bana huriler
size belki nurileri verirler

Hayat bir göz açıp kapamak kadar kısa. Gözün açık yaşadığını sanıyorsun, bir göz açıp kapıyorsun bakmışsın yepyeni başlangıcın kaosundasın. Konuşmaya çalışıyorsun anlaşılmıyorsun, yürümeye çalışıyorsun görenler seninle dalga geçiyor- sarhoş yada sakat sanıyor. Zaman geçiyor.. Çalışmalarını alaya alıyorlar intiharın eşiğine gidiyorsun, ölüme 1 adımın kalıyor. Rest çekip alaylarına düzeleceğim lan ve hepinizden hesabını soracağım diyorsun... Kumsala inip kumda yürümeye çalışıyorsun, nasıl olsa bozuk olsa bile farkedemezler diyorsun kendince... Ağzına aldığın birkaç çakıl taşıyla konuşuyorsun kendi kendine herkezden uzak tek başına. Daha versi çok bu anlattıklarımın. Yani Yaşam Sıfırdan başlıyor hemde hiç ummadığın bir anda..!

Geri