Şiddeti Hakedenler Var mı ?

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Şiddeti Hakedenler Var mı ?

• Evet

Kullanılan: 16 59.3%
  • Hayır

Kullanılan: 2 7.4%
  • Bazen

Kullanılan: 6 22.2%
  • Asla

Kullanılan: 2 7.4%
  • Bence;

Kullanılan: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
yaşadığımız dünyanın hesabını diğer dünyada vereceğimiz, muhafazakarlar nedense hep kan ve şiddet isterler, sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlamayın beni lütfen. Yani bu dünya da yaptıklarımız ve yapmadıklarımızın bedelini ödeyeceksek, ne diye şiddet uygulanır insanoğluna? insanoğlu yaptığı ve yapmadığı herşey insanoğlu adına yaptığıdır. Hak ettiğimiz tek birşey var, ne olursa olsun yaşamak.. Şiddete hayır.. Boyun Eğmeyin.

evet, ben hakediyorum mesela bazen. çünkü kararsızlık oluyo. o anlarda ayşegül gelse de 2 vursa, hemen düzelirim :D

var tabi olmaz mı var ama işte tenezzül etmiyorum yoksa camdan uçardım komşu denilen şahsiyetsizin tepesine

Çocuklara cinsel obje olarak yaklaşanlar , eşine şiddet uygulayanlar , kadınlara tecavüz edenler , insanın namusuna ters gözle bakanlar vs vs şiddeti hakedenleri sayayım dedim ama sanırım liste uzayacak...Tabi ki var

Var. Hakedenlerden bazilarna hakkni vermisligimde var. Ohhh

Dayak cennetten çıkmadır. ( böyle miydi bu söz ya ? ) hakedene yapacaksin. :D

vurdugun yumruklarin izi iylesir
ama bir kelime soylersin hicbirzaman iylesmez

İnsana hiç yakışmıyor ama şiddetin zaman zaman bir çözüm olduğu gerçeği şiddetli bir şekilde kendini gösteriyor maalesef ..

hayir canim. kimse baska birine zarar verme hakkina sahip degildir. ancak bazen icimden bir tane caksamda akli yerine gelse dediklerim oluyor :D ama bu sadece dusuncede ve siddeti hakli cikarmaz. haa ama tecavuzculer cocuk tacizcileri soz konusuysa, onlara idamdan yanayim ben

Geri