Şiddet Gören Kısmetse Olur Melis, Sevgilisinin Evi Basarak Kendisini Darp Ettiğini İddia Etti !

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Üzülerek söylemek zorundayim ki,cogu kadin böyle tiplerden hoslaniyor stockcum.
Garip bir uyanis, bu tip erkekler bazi kadinlar icin.
Siddet olayindan sonra,ki kadin böyle adamlarin siddet yanlisi olduklarini gayet iyi bilir,toplumun karsisina cikip,kendi yanlis secimini (yanlis secim oldugunu bastan biliyordu) dejenere etmek ve bir nevi vicdanini aklamak icin,erkegi toplumum önüne atip,bu olaydan garip bir haz duyar.
Biraz Münchhausen Sendromunu andirsa da,toplumdan aldigi merhamet muhasebesi,onu odak noktasina koydugu icin,rahatliyor.
Evet,cok saglikli degil.
Cünki dedigin gibi,adamin her yeri dayakciyim diye bagiriyor.
maalesef, o yüzden üzülüyorum. melis de sadece bir örnek, sayıları o kadar fazla ki.

Kadınlar haşin erkekten hoşlanıyormuş. Öğrenmiş olduk.

Kadınların belli bi tipten hoşlandığı yok. Erkekler genel olarak sorun bakın cidden böyle..

Allah’in ayisi
Boyle erkekleri toplatip, ozel iskence yontemleri uygulayasim geliyor.

Mal kiz bugun yine berabermis ayni adamla. Bu kizlar niye boyle ya...

bu kız hep böyleydi. kendisi normal değil ki ilişkisi normal olsun

kendi eden kendi bulur. bazı şeylerde de diretmemek gerekiyor ama akıllanmayıp devam ediyorsa diyecek bir şey yok. klasik bu kız işte, ne beklenebilir ki zaten...

Yalniz arkadaslar, siddet gosteren insanimsi yaratigi elestirecegiz burada. Kiz akillilik yapmamis olsa bile, elestirilmesi gereken kisi o degil. Su hanzo kilikli zibidi.

• Beğen
Tepkiler: ne
barışmış. videoları düştü bugün twittera... sinirleniyor ve üzülüyorum fazlasıyla.

olay her yönden eleştirilebilir.

bu tür erkekleri eleştirmekle geçti zaten hayatımız... çünkü her yerdeler, hep varlar. soyları bitip tükenmiyor. bugün şiddet olan, yarın cinayete dünüşüyor. onu da eleştirelim ama yazana göre evli, üç çocuk babası olan bir adamla birlikteliğini normalleştiren birini de eleştirmek yerinde gibi geliyor bana. madem şikayetçisin, madem şiddet görüyorsun bunu yansıtıyorsan da arkasında dur. yani başa döndüklerini görünce insan gerçekten sinirleniyor. şiddet dışında da eleştirilecek bir sürü şey var maalesef.
şiddeti de hiçbir şekilde haklı bulmuyorum bu arada, melis'in de bu haline üzülüyorum.

bu tür erkekleri eleştirmekle geçti zaten hayatımız... çünkü her yerdeler, hep varlar. soyları bitip tükenmiyor. bugün şiddet olan, yarın cinayete dünüşüyor. onu da eleştirelim ama yazana göre evli, üç çocuk babası olan bir adamla birlikteliğini normalleştiren birini de eleştirmek yerinde gibi geliyor bana. madem şikayetçisin, madem şiddet görüyorsun bunu yansıtıyorsan da arkasında dur. yani başa döndüklerini görünce insan gerçekten sinirleniyor. şiddet dışında da eleştirilecek bir sürü şey var maalesef.
şiddeti de hiçbir şekilde haklı bulmuyorum bu arada, melis'in de bu haline üzülüyorum.
Haklisin Melis ama cogu kisi kadinin uygun olmayan iliskisine takilip kalmis. Bilmiyorum, ben kadinin surekli bos vaatlerle kandirilmis olabilecegini de dusundugumden sanirim ayri bir bileniyorum su erkeklere. Mantikli karar veremeyecek kadar duygulari ile bogusuyor belli ki.

Haklisin Melis ama cogu kisi kadinin uygun olmayan iliskisine takilip kalmis. Bilmiyorum, ben kadinin surekli bos vaatlerle kandirilmis olabilecegini de dusundugumden sanirim ayri bir bileniyorum su erkeklere. Mantikli karar veremeyecek kadar duygulari ile bogusuyor belli ki.
benim aslında yorumum barıştıklarını gördükten sonra oldu. adamın evli olması bir yana, sen bu insandan şiddet görüyorsun. şikayet edip dillendiriyorsun, e be kızım gidip niye barışıyorsun tekrar?
iç yüzü tabii ki çok farklı olabilir. bize yansıtılan dışında bir şey bilmiyoruz. nasıl başladılar, neden bitiremiyor... soracak bir sürü şey var ama yanıtını bilemiyoruz.
allah tabii ki bu tür erkeklerin belasını versin, savunulacak hiçbir yanı yok. ama kurtulma şansı varken kurtulmak istemeyen kadınlara da akıl fikir versin. ben buna da kızıyorum. o şiddet hakkını tekrar vermiş oluyor yani, kaç kurtul illa ki bir yolun vardır. bile bile yazık etmiş oluyor kendisine.

Geri