Siddet gördüğü halde ilişkiye devam eden kadın

Konu sahibi son olarak 589 gün önce görüldü
Baba evinde söz sahibi olmayan bir kadın sözün ona düştüğünü farkindaliginda bile olmaz ..
Bu süreç hayat boyu da öyle devam eder ..
Gerçek şu ki; Buz duvar olan babanın göstermediği sevgiyi sıcaklığı karşısina çıkan köprüyü geçene kadar iyi davranayim güzel sözler diyen bir ayıya sarilmasi ile başlar ..

Dönüşü nasıl olsun ki..
Gideceği baba evinin söylemleri kocanın attığı tokattan daha da ağır gelir. Her zaman ...Fiziki şiddetin yeri iyileşince geçiyor bir zaman sonra ama psikolojik şiddet hep yürekte acı olarak yeşerir boy gösterir ..

Sırtını vereceğin sana destek olacak bir ailen yoksa . Doktor olsan da milyarlar kazansanda susar susar kabulenirsin hele ki evlat var ise tamamen sukuta erersin ..

Kısa ve öz
Bir kadın ne zaman ki bir insan olarak görülür ise işte o zaman kurtuluş vardır. Cinsel obje olarak görüldüğü sürece yaşayan ruhsuz bir bedenden ibaret değildir .

Her zaman önce iyi bir örnek lazım. İnsanlar örnek aldıkları kişiler gibi yaşamak ister. Hayatında hiç iyi bir örneğe tanık olamamış birisi, hayatın kuralı öyle olduğuna inanır. Bu nedenle en başta iyi bir örnek olarak yaşamaya çalışıyorum. Sizler de çocuklarınızın huzurunda öyle yapın. Bunu askerlik görevim esnasında fark ettim. Benimle birlikte görev yapan erler ve onbaşılar benim gibi olmaya çaba gösteriyorlardı. Çok ezildim, orası başka.

Şiddetin her türlüsüne karşıyız, yapmayın.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Geri