Sıcak havanın yarattığı gerginlik

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kavgaların, gerginliklerin ve yanlış anlaşılmaların artmasında, aşırı sıcaklar da etkili olmaktadır.

Bende gerginlikten daha çok baş ağrısı yapıyor ve ister istemez insanlara karşı tahammülüm de azalıyor.

sıcak hava, üstüne bir de merkür retrosu eklenince gör sen ortalığı

Alışveriş boğuyor bazen gerçekten

Sıcak dayanılır gibi değil
Hele o Mersin merkezin kuru sıcağı ya rabbel alemin…………..

en sevdiğim dönem sıcak havalar.
havanın en kızgın olduğu dönemde salona giderim mesela. gözlük takıp yürüyüşe giderim.
soğukta tir tir titreyeceğime, azıcık yanarım.

Alışmışım artık sıcağa. Çok fazla rahatsız etmiyor. Tabi gece elektrik kesilip klima çalışmazsa o zaman gerilirim doğal olarak.

Bu sıcak havalara dayanabilen kişileri tebrik etmek gerekiyor. Klimalı ortamda olsak bile dışarı çıkınca hayat duruyaor ayrıca bir sıcak bir soğuk da insanı hasta ediyor.

Hızır idi Yunus idi dedirtiyor insana.

Sicak havaya tahammülüm yüksek, evet ben de bunaliyorum ama cok söylenmiyorum. Sirf bu sebeple tartisma cikiyor evde.
Ayri mevsimlerin insaniyiz 😒

Klimaların bozulmasına sebep olan kişi ya da kişilere uygulanacak yaptırımlar başlıklı memorandum yayınladım. Şimdi herkes daha dikkatli. Bir yere gidiyorum geliyorum hoop yok fan gücünü değiştiriyorlar, ne bileyim derecesi ile oynuyorlar. Tamamen iptal edeceğim herkes delirecek o olacak.

Sıcaktan değil, sivrilerden başımız belada gazi gibi geziyoruz.. Sinkovlara bile bağışıklık kazanmış adiler.. :D

Geri