sıcak geceler..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba.ben esra..21 yaşındayım.aslen bornovalıyım ama bir mankenlik ajansının daveti ile 2 hafta önce istanbula geldim.şimdilik otelde kalıyorum.yeni bir kadın pedi markasının reklam yüzü olacağım.sıcak kanlı ve sevecenim.yalnızlığımı paylaşacak,nefesimi soluyacak,ateşimde kavrulacak adonisli six packli erken boşalma sorunu olmayan erkekler eklesin,engelim var ben ekleyemiyorum.
..kulak memenizden ısırırım..

naber lan abidikler :D olm ne banlamaktır lan o öyle.yüzyıl geçti ,forumun adı bile değişmiş lan :) neymiş admine küfretmişim..

yine etti ayak üstü :D

olm ben küfür etmiyorum.argo konuşuyorum.kimseyi tanımam etmem.sanalım ben.ne hemen foşik foşik adam banlıyonuz.bi climax kolay mı yetişiyo? Ama elli yılda yetişen zeytin ağacını saniyede ... eden adamlar anlamazlar kaliteden

neyse..sorun yok.panda kadar sevimliyim aslında :) bilirsiniz.hepinizi hatta faşik yönetimi bile çok özledim :D

bende cılimaks diye okumayi özlemisim. banlanan üyenin kuullugu ozelligine kavustunuz sizde

restful iki dakikada gitmiş bir de oraya uyarı yapıp editlemişsiniz.şimdi efendim ben yaşamlara hükmediyorum.bir yarı tanrıyım.kıytırık bir edit hakkınız var diye memleket yönetiyor edanız çok primitif.yazık.azıcık öz güveniniz olsun..che kendini idam edececek askerlerden birinin elinin titrediğini görür ve der ki "ne korkuyorsun çocuk? Alt tarafı bi insan öldüreceksin!"

tapatalk işi yaş iş.keşke mobil sayfa olsa.böyle çok zorlanıyorum.çoğunuz gebeş gibi yatarak telefondan giriyorsunuz.zor olmuyor mu nasıl yapıyorsunuz beyler?

takdir ettim.
giriş gelişme ve sonuç harika.
ama şunu bilmeni isterim ki burada ki tek yarı tanrı sen değilsin.
hatta benim yarı tanrı olduğuma dair tapeler elimde :p
ne zaman gittin bilmiyorum ama hoş geldin :)

sayın hayvan..ben bir efsaneyim.fanlarm var.hatta şu an dönüşüm nedenli çığlık atan kızları duyar gibiyim.ama hemcinslerim popularitemi kıskanıyorlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri