Sıcak Fırsatlar

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü

Aylar önce kendime bundan, hanıma bunun kulakiçi versiyonu olan minor iv den almıştık. Kulaküstü kulaklık seviyorsanız öneririm. Cidden muazzam ses kalitesi.

tabletten anlayan var mı? yıllardır laptop kullanmıyorum ama bir yere gittiğimde bazen gerekebiliyor. laptop yerine düşünüyorum. ekranı bir tık büyük olması tercihim.

Samsung Galaxy Tab S10 FE+, Wi-Fi Android Tablet, 8GB RAM, 128GB Depolama, 13.1 İnç, 90Hz Ekran, S Pen Dahil, IP68, 10090mAh Batarya, Gri (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr

bunu buldum, bonuslarla 18 bin oluyor. vade farksız 6 taksit de var.
13” Ipad pro, 1TB, nanotexture cam.
Wi-fi olanı alırsın, cellular gerek yok 12bin cebine kalır, mis…

tabletten anlayan var mı? yıllardır laptop kullanmıyorum ama bir yere gittiğimde bazen gerekebiliyor. laptop yerine düşünüyorum. ekranı bir tık büyük olması tercihim.

Samsung Galaxy Tab S10 FE+, Wi-Fi Android Tablet, 8GB RAM, 128GB Depolama, 13.1 İnç, 90Hz Ekran, S Pen Dahil, IP68, 10090mAh Batarya, Gri (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr

bunu buldum, bonuslarla 18 bin oluyor. vade farksız 6 taksit de var.
Paran varsa ipad. Yoksa huawei de bakabilirsin. Huawei bazı modellerde kalem, klavye de oluyor pakette.

Omo Active Oxygen beyazlar için çamaşır deterjanı 200 TL​

4.5 kg ürün 200 TL'ye denk geliyor. Birim olarak en ucuz bu geliyor.

Prime'a özel de 750 TL ve üstü sepete %10 indirim var, muhtemelen bu ürün de dahil içine.

IMG_7363.png

sıcak sohbetler sandım tüü nefsime

Opette böyle bi kampanya varmış... bilginiz olsun....
IMG_0126.jpeg

Geri