Sıcak Fırsatlar

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
yaz geliyor....... kılsız bacaklar hepimizin hakkı........... a101de agiss tüy dökücü sprey (175ml) 19.90 lira........ :emoji_boot:
fazla kıl yoksa kaymak gibi yapmayın şu bacakları.
bacak kıllarını alanı kadın zannedersin, allah muhafaza bir sürü düşünceye girersin.

fazla kıl yoksa kaymak gibi yapmayın şu bacakları.
bacak kıllarını alanı kadın zannedersin, allah muhafaza bir sürü düşünceye girersin.
Çok da zannetmeyiz kanımca, zannetmemeliyiz, Allah muhafaza zannettiğimizde cebren ve şiddet ile benzettiğimize dönüştürüveriliriz, hiç gerek yok öyle macerelara.

favela hareketlendir şu konuyu. indirime hasret kaldık.

amazon gülümseten kasım indirimleri var. telefonda 3 bin tl'lik bir indirim gördüm, değerlendirdim.
şunu da bırakayım, belki birilerini şu indirim günlerinde zarara uğratırız.

kasım’a girer girmez telefonun uğradığı “kasım indirimleri” tacizine inanamıyorum, içerde yaksaydın… biraz göz attım da şu ana kadar tek mutlu eden the body shop %60 indirim ve nyx %50 indirim KIZLAR… nyx’in buttermelt allıkları 370 tl’ye düşmüş, koşun kapın bi know butta… çeyizciler varsa hepsiburada’da chakra, bella maison, kütahya porselen gibi markalarda güzel indirim var. + FISSLER…

kasım’a girer girmez telefonun uğradığı “kasım indirimleri” tacizine inanamıyorum, içerde yaksaydın… biraz göz attım da şu ana kadar tek mutlu eden the body shop %60 indirim ve nyx %50 indirim KIZLAR… nyx’in buttermelt allıkları 370 tl’ye düşmüş, koşun kapın bi know butta… çeyizciler varsa hepsiburada’da chakra, bella maison, kütahya porselen gibi markalarda güzel indirim var. + FISSLER…
Tam yapay zekalık güfte

Mesela Nutella az sekerli içindeki yagi hissedebiliyorsun cocokrem de tam çikolata tadını alıyorsun bunda ne var
Yahu neresi az şekerli kavanozun yarısından çoğu şeker neredeyse, içindeki yağ ise palm yağı. Bu üründe şeker hurmadan geliyor, hindistan cevizi yağı, doğal fındık ve ondan gelen yağ mevcut.

Yahu neresi az şekerli kavanozun yarısından çoğu şeker neredeyse, içindeki yağ ise palm yağı. Bu üründe şeker hurmadan geliyor, hindistan cevizi yağı, doğal fındık ve ondan gelen yağ mevcut.
Sağlıklı herşey sıkıcı...... Ama denemeye değer teşk ederim :p

gündem de indirim hususunda hareketlilik yokmu..

SON 1 SENENİN EN DÜŞÜK FİYATI

Apple M3 çipe sahip 2023 MacBook Pro laptop: 14.2 inç Liquid Retina XDR ekran, 8 çekirdekli CPU, 10 çekirdekli GPU 8 RAM, 512 GB SSD depolama. iPhone ve iPad ile uyumlu.44.681 TL ile son 1 senenin en düşük fiyatına geldi. World, Bonus ve Maximum kartlara vade farksız 6 taksite kadar da bölüyor.

FIRSAT

kasım ayı indirimlerinde bu konuyu aktif tutalım.

Geri