Lila
Platin Üye
Kisin sicak yazin ilik
Izmir de Soguk 45 derece de Anca insan kendine geliyor sjsjsjs
Izmir de Soguk 45 derece de Anca insan kendine geliyor sjsjsjs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hangi meriç bu kohen mi erkan mı?
Sağlıklı bir yaşam için spor olarak sadece açık havada yürüyüş ve yüzme öneriliyor hatta koşu bile değil.60 derece su sıcaklığı olan hamama gidip kese + masaj alan insanlara ne anlatıyorsunuz?
Sıcak arkası soğuk sportif olarak faydalı (şok havuzu) fakat sporun "sağlıklı" kelimesine eşit olduğunu sanan gafillere diyecek sözüm yok. Spor yıpratır, yorar ve öldürür.
@climax
Ne diyorsun hocam?
Sen bence dün akşamki mağlubiyetten sonra soğuk duş al.Sağlık açısından ılık olanı zaten sıcak suyla saçımızı yıkadığımızda yıpranıyor özellikle kendi adıma kıvırcık saçlar çok sıcak suyu sevmez normal ısı ile duş alıp soğuk su iile şoklamak çok güzel![]()
Hahhahahahaha yaaa kıyamam beni yenince nasıl seviniyoSun sen öyle ne güzel mutluluk veriyorum insanlara:pSen bence dün akşamki mağlubiyetten sonra soğuk duş al.
(Espriyi gördün mü)![]()
Şimdi küfür edicem. Neden ben sevmeyince Meriç oluyorum da sen sevmeyince Adnan olmaya devam edebiliyorsun?Efe sevmiyorum. Şuan hiçbirini sevmiyorum.
Şimdi küfür edicem. Neden ben sevmeyince Meriç oluyorum da sen sevmeyince Adnan olmaya devam edebiliyorsun?
Vişne suyuna Soda karıştırıp dene. Süper oluyor.Çok içtikten sonra yaşanan kısa süreli tiksinme bu. Alka Seltzer de kalmamış. Başım ağrıyor üstat.