Sibel ünli

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli, 'Kartımda 1 liram kalmış, yemek alacak param yok' notuyla yaşamına son verdi.

eQdxl5.jpg

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde okuyan 3. sınıf öğrencisi Sibel Ünli, yoksulluk ve iş bulamama nedenlerinden dolayı intihar ettiği öğrenildi.

Fatih’te hakkında kayıp başvurusunda bulunulan Ünli’nin cansız bedeni Samatya’da denizden çıkarıldı.

TWEETLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Ünli'nin intihar etmeden önce sosyal medya hesabından attığı karamsar tweetler dikkat çekti.

Sibel Ünli'nin "Yemek kartımda 1 lira kalmış, gidecek yerim yok, iş arıyorum" tweetleri yürekleri dağlarken, genç öğrencinin daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Içler acısı bir durum.Ülke gençleri artık umutsuz,çaresiz geleceğe inanmıyor.
Halkını unutmuş koltuk sevicilerinin,iktidar müptelası umut tacirlerinin yarattığı hazin son.Kendine devşiren,yandaşlarını besleyen,halkına eziyet edenleri tarih asla unutmayacak.
Gençlerinden esirgeyip,başkalarına adacıklar peşinde olanlar umutsuz gençlerin ahlarıyla birgün yüz yüze gelecek.

Böyle içler acısı haberleri görünce yediğim yemek boğazımda düğümleniyor.. Allah rahmet eylesin..

Ülke ekonomisi ne halde olursa olsun, bunu görüp el uzatmayan tümden bir millet de sorumludur. Eskiden mahallede fakir olması ayıp karşılanırdı. Bütün haneler zor durumda olana yardım eder, odununu taşır, ev inşaatında gönüllü çalışırdı. Ortaya buz gibi bir ayran gelince bütün zorluklar unutulurdu değil mi? İnsanlar kendini sorgulamalı. Suçlamak, anlamaktan kolaydır. Çünkü anlarsak değişmek gerekir. O değişim işimize ne kadar gelir tartışılır.

Hepimize yazıklar olsun. Şeyma Subaşı'nın amuda kalkması bizi ilgilendiriyor ama çevremizde yaşayanların ne durumda olduğuyla ilgilenmiyoruz.

En çok da 20 yaşında bir genç kızın "yaşanmaya değer bir hayatım yok"demesi acıttı içimi
Gencecik insanların bu kadar ümitsiz olduğu bir dönemde hiç bir şey yolunda gitmiyor, kimse kendini kandirmasin

Şahan Gökbakar'ın çok yerinde tespiti : " Yemek yemesin gerekmesin diye hayatından vazgeçti"
Bu ülke git gide berbat bir hal alıyor.
c97c817d93f4ca2a4efdc89ea0adc0e3.jpg

Geri