Sibel Can, Saçlarını Sarıya Boyadı

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
2yZYcyF.md.jpg

Sibel Can, yeni albümü 'Drama' için imaj değişikliğine giderek saçlarını sarıya boyattı.

Ünlü şarkıcı Sibel Can, 5 yıl aradan sonra kariyerinin 24'üncü albümü 'Drama'yı müzikseverlerle buluşturdu. Albümünü sosyal medya hesabından tanıtan şarkıcı, aynı zamanda imaj değişikliği yaparak saçlarını sarıya boyadı. Şarkıcı, yeni imajıyla oldukça dikkat çekti.

12 şarkıdan oluşan albüm için heyecanını dile getiren sanatçı, şu ifadeleri kullandı:

"Ve sonunda o gün geldi… 12 şarkılık yeni albümüm DRAMA bu gece 00:00’da tüm müzik platformlarında yayında! Bu sadece bir albüm değil; bir hikâye, bir yolculuk, bir deneyim... DRAMA, sevginin, kayıpların ve yeniden doğuşun albümü. Ruhumu, kalbimi ve müziğe olan bağlılığımı taşıyan bir eser. Umarım siz de dinlediğinizde bu tutkuyu ve emeği hissedersiniz."

2yZYwvt.md.jpg

Sanatçının albüm kapağındaki iddialı kostümü ise sosyal medyada gündem oldu.

KAYNAK

O sırada saçları olmayan Sinan Engin;

Hele şükür böyle bişey yapmış hoş koyu ikende güzeldi ama bu avrupai bir hava katmış

Ama yanlış sarı girmişler biraz daha açık sarı var onu yapsalar daha iyi olurdu sanki

Siz yanlış diyorsanız yanlıştır şeytan hanım.Allah kahretsin Sibel Canı.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Çok fotoşok var. Sibelin öyle çenesi hiç olmadı

Saçından çok dekoltesine takıldım … otoban gibi laan kjkjk
Ablacım o nasıl dekolte dümdüz gösterseydin azcık bişeyler

hem göbeğinde durnunun hizasında iyice çekmemişsin içeri ;qqq

Arka fonu koyu yapsalarmış, bu ne.

Bu kadın çok enteresan yav. İçimden " ne seksi " kadın diyorum, utanasım geliyor bir büyüğüme bu gözle baktığım için. Ama sonra da "ne büyüğü yav kütür kütür işte " diyorum tekrar.

Paradoksal.

Geri