Sibel Can Kazandığı İlk Parayla Ne Yaptığını Açıkladı: 'Apartman Aldım'

GüLARZU

Yönetici
Board Admin

Ünlü şarkıcı Sibel Can, İbrahim Selim'in YouTube programına konuk oldu. Kariyer yolculuğunu anlatan Can, kazandığı ilk parayla ne aldığını açıkladı.

Şimdilerde "Drama" adlı yeni albümüyle gündemde olan ünlü sanatçı Sibel Can, YouTube’da yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına konuk oldu. Programda hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Can, hem kariyerinin başlangıcını hem de özel yaşamına dair bilinmeyenleri anlattı.

BEBEKLİKTEN BERİ ÖDEMİM VAR

Kilolu doğduğunu belirten Sibel Can, “Baya kilolu doğmuşum, bir gözüm kapalıymış. Annem diyor ki ‘Baya kiloluydun o zamanlar.’ Bebeklikten beri bende ödem var,” ifadelerini kullandı.

İLK KEZ VİYANA’DA SAHNEYE ÇIKTIM

Ailesinden ve çocukluk döneminden bahseden Can, “Çok şanslı bir çocuktum. Gerçekten evin içinde hiç bitmeyen bir mutluluk ve aşk vardı. Mekanları cennet olsun. Öyle bir evde büyümek bana yansıdı, benden de çocuklarıma yansıdı,” dedi.

Babası Engin Cangüre'nin keman sanatçısı olduğunu belirten Sibel Can, sanat camiasına bu sayede yakın olduğunu ve ilk kez 12 yaşında Viyana’da sahneye çıktığını söyledi.

Can, “Bir an önce yurt dışına gitmek istiyordum, babamı ikna ettim beni de götürdü. Üç ay çalıştım orada, dönerken de ömrümde ilk defa uçağa bindim,” diyerek sahne yolculuğunun ilk adımlarını anlattı.

MAGAZİNLE BÖYLE TANIŞTIM

İlk kez assolist olduğunda 17 yaşında olduğunu dile getiren sanatçı, “Şöhret olayım diye bir hayalim yoktu. Sahneden indim, ertesi gün yaşım küçük diye Maksim Gazinosu kapatıldı. Sonra Türkiye beni konuştu. Ardından buna bir çare bulmak için beni 6 yaş büyüttüler. Ben sonrasında mahkemeyle normale döndürdüm, 1970 doğumluyum. Magazinle de böyle tanışmış oldum,” sözleriyle tanınma sürecini anlattı.

MIAMI VICE İLE HAYAL ETTİM, EV ALDIM

Miami’ye olan ilgisinin kökenini de anlatan Can, “Miami Vice… Ben onu hiç kaçırmazdım, tek izlediğim dizi diyebilirim. Her caddesini ezbere biliyor gibiydim. Hayal ediyordum gitmeyi. Ramazan ayında gitmiştik. Hiç yabancı değildim diziden dolayı ve ev almaya karar verdim,” dedi.

KAZANDIĞIM İLK PARAYLA 5 KATLI APARTMAN ALDIM

Programda Selim’in “Kazandığın ilk parayla ne aldınız?” sorusunu da yanıtlayan Sibel Can, “Ufak tefek şeylerin dışında kazandığım ilk büyük parayla 5 katlı bir apartman aldım, altında da dükkan vardı” sözleriyle dikkat çekti.

KAYNAK

Yabani

Elmas Üye
Erkekler ilk aldığı maaşla nereye gittiğini bi ben bilirim..

Şeytan tüyü

Elmas Üye
E hayırlı olsun akıllıca bir yatırım olmuş demek ki ev içinde bir yaraydi ve sahip olmuş sibelcan zeki bir kadın mutlu olmasını isterim

Yarchitecten

Gümüş Üye
herkes ne aldığını mı yazıyor...
ben ilk maaşla anneme kendime kıyafet alışverişi falan yapmıştım aylık param yetmemişti kredi kartı limitini doldurmuştum
güzel yatırımdı ya asdadas

Arpes

Üye
Ben de ilk kazandığım parayla anneme semaver almıştım. Aklıma geldi bak.
Sibel Can senin celebrity crush'ın olduğu için bu konuya yazma dürtünü engelleyemedin sanırım...

Ayrıca ilk kazandığın parayla aldığın materyalin annelerin toplumdaki kanıksanmış rollerini pekiştiren oldukça cinsiyetçi ve toplumsal eşitsizliği besleyen ataerkil bir şey olmasının beni ne kadar derinden yaraladığını söylemeden edemeyeceğim.

HosgeldinHarunAbi

Less is more
Yönetici
Supervisor
Sibel Can senin celebrity crush'ın olduğu için bu konuya yazma dürtünü engelleyemedin sanırım...

Ayrıca ilk kazandığın parayla aldığın materyalin annelerin toplumdaki kanıksanmış rollerini pekiştiren oldukça cinsiyetçi ve toplumsal eşitsizliği besleyen ataerkil bir şey olmasının beni ne kadar derinden yaraladığını söylemeden edemeyeceğim.
Bedranındı…

Çaycısı yoktu? Sen naptın ilk paranla? Dövme… Hayırsız evlat Ökkeş.

Thalassa

Özel Üye
haha ben de ekleyeyim: ilk kazandigim maasla all star converse ayakkabisi almistim. tam tamamina 60 euro'ydu. ilk maasimda 60 euro'ydu hatta :emoji_nerd: kucucuktum, ama unutmadim ben de

ismail89

Altın Üye
İlk maaşım aylık harcamama yetmemişti. Hiç bir şey alamadım. Daha sonra bir Walkman almıştım.

Üst Alt