Shockwave Flash Has Crashed Hatası Alıyorum Neden?

Konu sahibi son olarak 4536 gün önce görüldü
Evet arkadaşlar sizler için bir konuyu paylaşacağım :)
Hemen hemen herkeste genelde video izlerken bu hata karşımıza çıkar, şimdi ForumBahane için çözümünü göstereceğim :)
37677558.png

Arkadaşlar öncelikle Shockwave Flash Has Crashed sorunun temel sebebi herhangi bir virüs değildir bunu belirtelim. Sebebi bir güncelleme hatasıdır.Kullanıcıyla alakalı bir durum değildir.
Peki nasıl çözüyoruz Shockwave Flash Has Crashed sorununu?
Sırasıyla şu adımları izleyin.

1- Google chrome menüsünden ayarlar kısmına girin.
2- Açılan sayfada en alttan “Gelişmiş Ayarları Göster” yazısına tıklayın.

shockwave-flash-has-crashed.png

3- "Gizlilik" başlığı altındaki "İçerik ayarları" butonuna tıklayın.

shockwave-flash-has-crashed-hatasi-en-basit-cozumu.png

4-"Eklentiler" başlığı altındaki "Eklentileri ayrı ayrı devre dışı bırak…" yazısına tıklayın.

shockwave-flash-has-crashed-hatasi-en-basit-cozumu-nasil.png

5- Açılan sayfada sağ üst köşedeki "Ayrıntılar" yazısına tıklayın.

shockwave-flash-has-crashed-hatasi-en-basit-cozumu-ayrintilar.png

6- "Flash (2 files) - Sürüm" başlığı altında 2 tane "Shockwave Flash" yüklü durumda olacaktır. bunlardan herhangi birini "Devre dışı bırak" yazısına tıklayarak kaldırın.

shockwave-flash-has-crashed-hatasi-en-basit-cozumu-kaldir.png

İşte bu kadar. Artık böyle bir sorunla karşılaşmazsınız. :)

Forumda böyle bir sorun herkeste olabilir veya vardır diye düşünerekten tüm üyeleri etiketliyorum, bu çok çıldırtıcı bir hata çünkü :) Etiketlenmek istemeyenlerde lütfen kızmayın...

!!aLPaCiNo!!, <0², @-Pяivacч, @Aѕк-ı Hüzüη, AeQUiTaS, Amy, ApqA, Arda, àRtì§tìc, Asr., AtASeL, AtAßeY, Bahar, Bâtın, BeLa, Binbirinsan, Boone, By_İsyankar, CastieL, Cehennem, CeZa, Ciikolata, DoLuNaY, DuaL, DußstéP, Editör, EfRaSiYaB, eLLya, Em!R, EroL, Eugène, Eva, FeNeR1907, GabrieL, Gazel, Gececi, GüLSe, Hacı, Hatrım Kalır, HeavenLy, heLen, HÜMA, ibadeath, iNNocent, Insomnia, Kaiken, KaRaMeLiM, kassam34, KEZMAN, KimsE, Krater, LaL, lankolia, Lôîren, Lyssa, Manga, Maria Puder, Mastor, MeLiNNa, @Mephistopheles, Minêl, @Miss.ultrAslan, Monotros, MuCiZe, muzik♫, Narin, Nevra, NeyzeN, OnlyDream, Pain, paradise, Perii, Phoibos, POWER RANGERS, PROmetheUS, Remus, Sahra, sally, serzenish, Sessiz, Sisimores, Sonsuz, Sonya, Sus'kun, TATLI, Teoman, Trapezus, Ukala Sözler, uMit, vengeanced, İnnocentBlood, Z3yn3P, zazaaa, ZeN, @`Sukût Lehçesi´, ßaşak, She`, TıLsıM, Mısra, YooNa, MyNaK, kocahisar.

Kolay Gelsin. :)

Ben de sen sorun yaşıyorsun sandım, bunu anlatmak için girdim )

Teşekkürler, sinir bozucu bir sorun lakin aslında basit bir çözümü var.​

Teşekkürler emeğine sağlık... problem oluşunca uygulamaya geçilir ...:)konu için ayrıca teşekkür ettik:)

işime yarayacak bi öneri tsk ederim emeqine saqlık

LeadeR tşkler kuzucuk ellerine parmaklarına gözlerine sağlık eywallah sağolasın :cici:

adam hacker valla :D benim bunla ilgili bir problemim yok mübarek dört nala gidiyor. farklı bir sorunum var ama utanıyorum pcye yılları vermiş birinin bunu becerememesi olası bir felaket kendim için söylüyorum :)

Bende bir sorunun var sandım açıkcası.. :)
Teşekkürler :)

Geri