ÜSözlük Shinigami

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
1645023367600.gif

Nır yerlitaş’ın yanı sıra Kill Bill da yok değil hanii..p

Sanki dünyanın son harika şeysini bulmuşum gibi herkesten sakınıp güvene almak istiyorum onu.. cok seviyorum..

Bunu lariene yazsaydım cok hoşuna giderdi ama ben size yazmayı uygun gördüm Shini hanımcım.......

Biraz duygusuz gibi ben de öyleyim.
Anna'nın yukarıda yazdığı romantik yorumdan hiç etkilenmeyecek mesela.p

Tabi hoşuna gidebilir ama etkilenmez...

Ben onu erkek sanıyordum :(
Bazı erkekleri de kadın..

Ben de onu diyecektim. Konumu sabote etmek icin gelmis. Hem benim hakkimdaki yorumlarini yazmiyor hem de seni bloklamaya calisiyor. DD
Ya benim konuma yazdıkları hele....
Bir duygu taşımıyor ki.. hissini kaybetmiş..bazı insanlar güzel söz söylemek konusunda aşırı cimci bu da onlardan skj

• Üzgün
Tepkiler: f5
pek meraklı, pek bir haber keza gündeme dahil olmak arzusunda ama fırsatını her zaman yakalayamıyor. yarattığı, inşa ettiği kariyerini okuduğum da "e anacım ne işin var burada" hissine kapılmıştım fekat türkçe konuşup türkçe düşündüğünü anladığım üzere olur yani dedim.
yolu ve bahtı açık olsun..

*Hayatında başarılar dilerim Shinigami

Forumda gördüğüm psikolojik olgunluğa erişmiş kişilerin en başında geliyor Shini hanım... anlamlı bağ kuramadığı.. doyurucu sohbet edemediği insanlarla aralarına mesafe koyuyor... kendilerine toksik etkide bulunabilecek insanlardan uzak duruyor..... Hani nasıl ki sağlıklı beslenen, spor yapan insanların bir hassasiyeti varsa her şeyi yemiyorlarsa, zararlı gıdalardan uzak duruyorlarsa olgun insanlarda aynı hassasiyeti gösteriyor.... zamanında aramızda kocaman bir duvar örülüydü.. o duvarı aşabilmek için kac tane üyenin omuzuna acıktığımı bilse gözyaşlarını tutamazdı.. o nur cemalini bir göreyim diye Veysel karaniye döndüm... canım Shini...

@Shinigami kendini soğuk diye nitelese de ölçülü ve tutarlı duruşunu takdir ediyorum.
Bilimsel konularda, bilim insanı kimliğine yakışır şekilde bilinçli cevaplar yazıyor.
Yorumlarını ilgili ile takip ediyorum, dilerim çok daha fazla okuma şansımız olur.

Geri