ÜSözlük Shinigami

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Cizgisini bozmayanlardan akilli bir durusu var ..
yerine göre konusuyor ..hanim hanim biri gibim
Bugün ki yorumu Cok hosuma gitti sanirim unutmayacagim :))

Yahu Shini hanım iyi ki varsınız gercekten..
şakadan "Bana ulaş" dememi ciddiye alıp bir care aramanızı unutmicam.slkj
Benim her şeyi ciddiye alan dostlarımda var.. arsız dostlarımda..

Çok seviyorum kendisini böyle nasıl desem doğal kelimesinin tam anlamını yaşatıyor bize forumda bir insan anca bu kadar doğal davranabilir çok eğlenceli neşeli zaman zaman isyanlarda ama hep bir şey bozulduğundan yoksa Shininin suçu değil yahuuuuu:=)
Birde hiçbir şeye yetişemiyor of onu nasıl yapıyorsunuz bunu nasıl yapıyorsunuz şu sıralar adımlarla başı dertte sağlıklı yaşamaya çabalıyor seviliyorsunuz efenim:*

Larinin mesaja angry atasım geldi sklks
Shini hanımı beğeniyom neyseki
Bilmediği şeye bilmiyorum diyebilecek kalitede biri. En çok da meraklı oluşunu beğeniyorum skljs

Merhaba @Shinigami hanım.. sizi göremeyince bir meraklandım efendim..
Umarım ortalardan kayboluşunuzun sebebi tatilde olmanızdır..
Sizi biclerde insanları sevmeyen gözlerle güneşlenirken hayal ediyorum.. hayır efendim sapık falan değilim.. sadece hayal etmeyi seven bir insanım...
Sevgilerle........

Son düzenleme:
Shini hanım profilinize giremiyorum.... yoksa beni beğenmiyor musunuz....

• Beğen
Tepkiler: W
Uzun zamandir oyle kapilari kapatti o, kendi profiline yazip onu etiketlemeyi dene ben genelde oyle yapiyorum.....

Selam Shinigami hanım..
Kaymaya gitseydiniz şimdiye dönmüştünüz....
gün sayıyorum geleceksiniz diye.. kaç gün oldu hatırlamıyorum ama yuvarlak hesabıma göre 5 yıldır yoksunuz... sizsiz her saat bir yıl gibi geciyor......
Ve o beş yılda neler olup bitti biliyor musunuz?? serpildim.. evet..
kocaman kız oldum.. güzel sanatlardan mezun oldum.. şimdi anarşiklere karıştım duvarlara yazı yazıyorum...en son şöyle bir şey yazdım "Sinirlenince cok güzel oluyorsun TÜRKİYE"
Larien ile Sirius Melinin uzantıları olarak torbacılığa başladılar.... ne satıyorlar bilmiyorum.. belki de gercekten torba satıyorlardır.
Bu arada meli bana küstü.. düşünebiliyor musunuz? sebep ne.. züppe demişim..skj
ne var ki bunda. benim baba tarafımda züppe.
W hanım da hala eviyle uğraşıyor Shini hanım.
Baktı ki hiçbir şey istediği gibi olmadı, evi yıkıp beş katlı bir apartman diktiler...
Bunca şey olurken siz hala yoksunuz...

8500 adımdan 1 adım fazla attığı için fenalaşıp foruma giremediğini düşünüyorum...
anna hanım konu hortlatıyor ben yazıyorum işte. forumdaki yokluğu çok belli, lütfen gelsin.

O yorgun düşmez Melodram hnm.. yorgunluğunu söylenerek atar.. "üff yoruldum kızlar" "şu hayata boğulmaya mı geldim.. hiç hakkım yok mu nefes almaya" der.. ama öncesinde 1000 adım atarak tüm oksijeni çiğerlerine kadar cekmiştir..

foruma girmediğin süre boyunca anna şarkıcı oldu, nilü pim pim pim diye gülüyor, salkım nur yerlitaş oldu, meli ne oldu bilmiyoruz sokumcularla iş birliğine girişmiş olabilir... melodramın 7 çocuğu oldu, siri sürekli anarşiklikten içeride, psinoza bildiğin gibi

images (10).jpeg

Son düzenleme:
Geri