ÜSözlük Shinigami

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
hinigami.
böylede burnumda et varmış gibi oldu.
bir saniye gelir misin buraya , ya gelir misin diyorum.
sensiz çok eksiğiz.

ne güzel döndüğünde bir sürü okuyacak şeyi var shini'nin <3
banı tatile denk getirenlerin ustalığı göz yaşartır, favela bey de bunu başarmıştı, şimdi shini...
darısı...

Şuan kelimeler kifayetsiz.
Nadide bir eserle kendimi hatırlatayım.

tatile gidemedim bu sene deyip durdun. sonunda gitmişsin shiniiii.
gel de..bize gittiğin yerlerden bahset...

Forumda takılmaya başladığım ilk zamanlarda dikkatimi çekmişti. Hep işiyle ilgili bir şeyden bahsetme konusunda istikrarını koruyor zaten. Bir gün direkt mesaj atıp, ne iş yapıyorsun dedim. Özel bilgi vermiyorum gibi bir şeyle yanıtlamıştı. Sustum orada direkt, dedim mesafeli biri ama bu konuda hep gizemli geldi bana.
Öğretmeni olsam 99 verirdim Shinigami'ye, o derece gıcık olacağım bir öğrenci tiplemesi gibi duruyor (:

şu forumda net olarak beni çok iyi ama gerçekten iyi, aileme kadar dsjk tanıyan kişi olmasına ve benim onu çok iyi tanıyor/biliyor olmama rağmen sevdiklerim arasında en az karaladığım sözlük şinşinimin sözlüğü olabilir.
bilmiyorum daha evvel yazdım mı ama çok uzun süre adını bile bilmiyordum yazışırken, eminim pek çok şeyimi paylaşacağım insan olacağını da bilmiyordum. inşallah birbirimizin çok güzel günlerini görürüz. seni seviyom.

Son düzenleme:
Benim de uzaktan uzağa beğendiğim, sevdiğim biri. Tanışmıyoruz ama mesajları gülümsetiyor hep. Çokça duyarlı biri. Mutlu yıllar.

Zararlı besin tarifleri paylaşmaya başladık. Sırada karşılıklı yemek kaldı.:D

Ben yazmasam yazacağınız yok.
Mesajım arkada kaldı, gidin buradan keserim topunuzu

Bilmediği bir şeyi biliyormuş gibi yapıp "haaa evet evet biliyorum", okumadığı kitap için "aynen ya okumuştum" ya da izlemediği film için "hıhı evet katılıyorum"culardan olmayıp şak diye sorabiliyor. Ya da ben onu izlemedim, okumadım diyebiliyor. Çok erdemli bir davranış. Sülalecek seviyoruz, belki Fitnat yengem sevmiyordur kolundaki bilezikleri gördüğü için.

DE3D4837-AD4D-4DE3-9256-FCD92EA7C521.jpeg5053D72D-9809-4BAD-8CD1-DBA77C57A092.jpeg671D2C87-E9CD-4158-AF6A-2FDF52FC3C1D.jpegCB86F416-3F0E-437C-B777-570913101B23.jpeg

Jigglypuff'a benzediğine dair rivayetler var.
"Ben pek benzetemedim : ) " der şimdi.
Yormuyor değil bazen. Alıngan biraz. Aslında alinganliği imalardan ve hislerden biraz yoksun olmasıyla alakalı. Böyle dümdüz kelime kelime ifade etmelisiniz ona kendinizi. Espri anlama seviyemiz ortak bi yönümüz, ben daha da beceriksiz olabilirim.
Aha sayfa sayfa yazmışlar bir sürü. Şeytan tüyü var.
Son noktaya kadar hepsini okudu merak etmeyin. Hele Melodram hanım aman Allah'ım yani (uzunluk anlamında) .Kendisine göre az yazdınız diye hayıflanmış, ayıp olmasın diye love vermiştir.
Neyse bak bulmuşsun kendine göre bir sürü kişi, okuyup durursun artık...
Profilini de kapatmış. Profiline kedi videosu ve fotosu atma antlaşmamızı çiğnemiş oldun.
Yakışmadı...

Geri