ÜSözlük Shinigami

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nick yarışı anketinde yaptığım toplu etiketten sonra aldığım tepkiden dolayı hep bir çekinirim. Bilgisine ve kitaplara olan ilgisine hayranım
Güzel insan

Sevgili shingami, benim gibi kaza zede ve mağdur olduğunu öğrendiğim günden beri gözlerim hep üstündeydi.
Pozitif hissettiğim kişiler arasında başı çekiyor.
Evrenden torpili var bence. enerjisi ordan geliyor olabilir.
Sohbeti gayet samimi, sıfır kasma diyebilirim.
Benim hoşuma gidiyorsun.:)
Soluduğum havayı böyle güzel insanların soluması da beni mutlu ediyor.
Çekim yasasına inanıyor musun?Bilmiyorum.
"Beni kendine çekiyorsun."

Burada karakter analizi kasmayacağım.
Ancak kendisinde kelimelerin ikinci anlamı yok ,mecaz ya da ironi denen şeyler yok. Bazen İntihara sürükleyecek derece de düz bir insan. Bu durum insanı çileden çıkarabilir bazende sevimli gelebiliyor.

Asuman evlenmiş mi diyorsun ? asuman kim diyor.
Muhittin dayı napıyor diyorsun , ben muhittin diye birini tanımıyorum diyor.

Sever , sayarız.

Tabi siz anime izlemediğiniz için bleach`den örnek de veremiyorsunuzdur dimi?
Nereden bileceksiniz ulquiorra schiffer`ı ya da espadayı.

Bilgili ve mantıklı, ayrıca çok çalışkan. Bazen kadınlara çattığım yorumlarımda bana çatmaktan da geri kalmıyor :)
Ve benim için forumdaki en gizemli insanlardan.

kendisi hakkında bildiklerim oldukça yüzeysel ve sınırlı ancak bu onu sevilebilir kılmaya engel değil. burdan bakıldığında zeki ve aklıbaşında bir üye.

Bazen anlamakta zorlanıyor olsam da çok sevimli. Aslında ilk başlarda değildi, bir ara göz ile ilgili bir muhabbet sonrası sevimli hal aldı. Herhangi bir gruplaşma içinde olmayan kendi kendine takılıp eğlenen bir arkadaş.

Bu foruma 2017de geldim ve bulunduğum süre içerisinde Shini hanımın hicbir şekilde değişmediğini gördüm...
Kadın neyse o.
Duruşu belli.
Benim delikanlı kadın listemde yer alıyor kendisi....
Herkesle samimi olmaz....
Sınırını cizmiştir.. aşanı cekmez.. Kolay kolayda kimse gecemez....
Sert cizgi cizmekte Shini gibi ol...
Güzel iletişimde W gibi..
Gururlulukta Sirius gibi.....
Unutmayıp kalbinde yaşatmada lanemoje gibi ol.sklj
Bu böyle uzar ama ben daha fazla uzatmayım... İpin ucu kacar.. sonra bir yere varamam... Bağlayamama ve bağlanamama sıkıntısı varda bende...... lane hanımdan sonra sıkıntıya girdim bakma slkjg

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
Bazen kafasını okşayasım geliyor bazen de ekmek almaya göndermelik kardeş muamelesi yapasım geliyor, öyle garip işte.

yazma kız aklı kalsın şunun...

kıskançlaribirtakımişlerpeşinde

Geri