ÜSözlük Shinigami

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
[YOUTUBE]G_yK0xOZgro[/YOUTUBE]

Hayatımın sevimsiz bir döneminde sıklıkla dinledim bu şarkıyı ben. Sözlerini de çok severim. Her zaman üzerine konuşacak çok şeyim olduğunu ama aslında hiç birini anlatamayacağımı düşündürür.

Daha sevimli en azından sana yakışan bir başlangıç olmadığı için mazur gör. Bunlar şarkıdan.

Bişey yaptım bunu sen biliyorsun. Bi anda oldu ama. Hani olurya planlamaz ve sonunu düşünmezsin. Sadece o an hissettiğin duygunun ağırlığıyla dıgıdıg dıgıdıg. Evet tamda böyle oluyor. Böyle güzel anlatınca parmak uçlarımı öpesim geliyor.

Böyle geliyorsun :D yok bu değil. Buraya geldiğimde yorumlarına denk gelmek istediğim bir kaç kişiden birisin. Hal böyle olunca, insanlar hakkında bilgi sahibi olmak salt malzeme gibi. Ama bilmeden etmeden hatta görmeden de güzel şeyler oluyor.

Bi gün daha güzel bir şarkıyla gelicem Shini. Az kaldık :bye:

Merhaba Shiniii :)
Bazı insanlar var, forumda yani kısmen sanal bir ortamdayken dahi aldığı terbiyeyi, edindiği birikimi anlayabiliyor; hayatını belli değerlerle idame ettirdiğini kavrayabiliyorsun, kullandığı bir sözcükle dahi. Shini onlardan biri. Başlarda -sanırım mesafeli duruşundan ötürü- soğuk olarak nitelendirilebilir. Ancak bu fikriniz ona ait üçüncü iletiyi okuduktan sonra değişiyor :D Ve size bir şey söyleyim mi, forumlarda her kıza "canım" diyen kızlar sizce de çok samimiyetsiz değil mi? Herkese ciciş olanlardan biraz korkuyorum. :parti:
Fikirlerini seviyorum, her daim katılmasam da bakış açısını, baktığı yerden herhangi bir konunun nasıl göründüğünü merak ediyorum.

İyi ki buradasın, belki bir gün gerçekten tanışma imkanımız olur. Bak bir şarkı olsan sen şu olurdun:

https://youtu.be/LakQpEMWgHQ

Görüşürük Shini Hanımefendi. :anla:

Olgun aklibasinda ve hanimefendi geliyor bana. Bunlar da cok onemsedigim seyler. Ustune bir de samimiyet ictenlik eklenince, takip edip ne yazmis diye bakmamak olmuyor haliyle :) icten ice sevgi duyduklarimdan, ama saygiyla beraber.
Daha cok tanimak, tanismak nasip olursa tekrar geliciim:)

Bak üstünden aylar geçmiş, fikrim değişmemiş. Değiştiyse gizlice sildiriyorum canlarım.
Ben bu hatunun adını bile bilmiyorum ve hiç önemi yok. Sohbetini seviyor muyum, evet. İyi niyetine güveniyor muyum, evet. Zeki buluyor muyum, evet. Eğlenceli mi, yeap. Eh bu, bu tarz ortamlar için bu kadarı yeterli benim için.

Taam gidiyorum, sana bir şarkı bırakıyorum, işte tam şuraya: https://m.youtube.com/watch?v=T2PIz4e09EY

Şüphesiz forumun en sevimli ve en dolu kadını. :cınım:
Her şeyi orjinal ya...İzinden gidiyorum ayrıca.
Belki...bir gün... GÖRÜŞÜRÜZ :karizma: (Anladı o)

son feci bisiklet grubunun bu kız adlı eserinde bahsettiği, "bu kız bana yeni bir takım şeyler öğretir" dediği kızdır. kendisinden bir çok yeni bilgi öğrenmek ve hem kültürel hem de kişisel gelişiminize katkıda bulunabilmek gibi olanakları da mevcuttur.

Dogal, iliski bazinda kusku uyandirmayan insanlari sevdim hep ben.
Shinigami de oyle.
Mantik insani ama genellikle bunun getirisi olarak on görülen kati bir yapisi yok.
Sevimli, bici bici biri yine bunun getirisi olarak on gorulecek sekilde taviz veren,esnek biri degil.
Nasil bir kedisi yok hayret ediyorum. (W de hayret ediyordur,hatta forumun geneli hayret ediyordur ,mantik insani olarak bir durup dusunmelisin)
Bir de benim teyzemlere asiri duskunlugum vardir.
Annem kadar severim neredeyse cogu genc,bazen ablam bazen arkadasim olurlar.
Shiniden de W ve lanemoje gibi o sicakligi aliyorum.
Yazilarini okumak, merhabalasmak ekstra iyi geliyor digerlerine gore tabi teyze demisken ornekleme olarak yas olarak degil.
Daha da samimi olmak dilegiyle.
Acayip poncik bir insan ya,tepkilerini sevsinler :D

Yasinin buyuk oldugunu dusundugum uyelerden bu yuzden yorumlarini yasanmisliklari ve yillarin olgunluguyla zenginlestiriyor. Yasama bakis acisi pozitif , sag goruslu , kuvvet ve muhtemel inancli yani taban tabana zit dusuncelerdeyiz buna ragmen saygida kusur etmemisimdir kendisi de oyle.

Gonlunce olsun hersey.

Shini shini.) Ilk tanismamizi hatirliyor musun ? pat diye dalmistin konuya profilime tanismadan konuyu konusmustuk, gulmustuk .) O gun bu gun devam ediyor, bu yuzden sildirmiyorum o profil mesajlarini :) Pitrecan senin icin kedi gibi demisti, sana pek sevdiremedik kedileri fakat soylediginde gerceklik payi var. Kedi gibisin cunki; hem merakli, hem gururlu, hem duz ve netsin, kimseye eyvallah'in yok, ve de asiri ponciksin .)
Bir gun benim yuzunden canini sikan bir konuyu hatirliyorum, beni incitmeden nasil ustaca rahatsizligini dile getirdigini hatirladikca, sana olan sevgim kat ve kat artiyor. Tipki hz Huseyin ve hz Hasan'in yanlis abdest alan yasli adama dogru abdest nasil alinir, incitmeden kirmadan ogretmesi gibi.
Yani diyorum ki guzel insansin hep guzel kal...

Kedi gibiden ziyade Maru gibi :D
Ona dediğimde "Ben benzetemedim : )" demişti.
Bence de patilerin yoktur ve kutudan kutuya zıplamıyorsundur Shini :D bu kadar da düz olunmaz ki :D
Ne kadar stresli olursam olayım beni gülümsetmeyi başarıyor.
Ciddi,şakacı ya da sinirli her halini tebessüm ederek okuyorum.
Az tanıyorum ve bunla çelişecek şekilde güven verici bir aurasi var.
Seni daha yakından tanımayı isterdim, sevgiyle ve en kısa sürede kediyle kal.
Senin gibi birinin nasıl kedisi olmaz?

224f7f2a8682.gif

1-) Shinigami'yi bulunuz. (100p.)

O bir pofidik. Dışarıdan sert görünüp içten yumuşak olan bişi bulun. Ben bulamadım. Öyle bişi.
Öptüm.

: )gönlün aynı kutuplu insan mıktası olsun.
Şeker kavanozu.

Geri