ÜSözlük Shinigami

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Forumun en ilginc karakterlerinden biridir o .) ilk basta nedir bu gizem yahu eski forumdan biri mi acaba diye aklimdan gecmedi degilll :D (fesat nilu) Sonra aklimdan,belki burokrat birinin kizidir,belki belki belki bir suru sey gecti. Ve sonunda anladim ki sanali ozel hayatina sokmama gibi prensipleri var. Aslinda en guzelini yapiyor belki sonradan basini agritacak hicbir seyi yok :) Cok okuyor,cok film izliyor. Cok merakli ve acik yeni seylere. Cok kulturlu,cok sevimli,cok feminist :D cok ilgili. bak ne kadar cokun var gordun mu yavrum ? :D evet,sen de kizkardesim oldun, seni de sevdim. Iyi ki tanimisiz yalniz su profilini ac gozunu sevdigim ya >)

Çok sempatik, güleç, esprili, aklını güzel idare eden biri.
Sohbetimiz oldu ufak tefek, çok akıcı fikirlere sahip bence.
Pozitiflik alıyorum kendilerinden gördüğüm zaman. Dilerim gönüllerince olur, neşesi daim olsun ^^

Kıza güzel şeyler yazmaya gelmiştim. Bildiğin kıskandım, çıkıyorum.
Lülü çok sevmesene seeen.
En çok beni sevcen sen.

Neyse çok fazla tanımamakla beraber vefalı olduğunu biliyorum, yaşının küçük olduğunu düşünüyorum (22 falan)
Bir de zevkli :)
Umarım daha çok tanıyabilirim. Hatta bi kahveye ne dersin? .p

Kolay kolay yapmayacağım şeyi yapıp ona senaryomu okuması için verdim .. Hala okuyacak :)

Fazla tanımamak ile birlikte şuraya geliştirilmeye açık birkaç taslak düşeyim.

Farklı farklı birçok alandan birçok dala ilgi duyması yönünü takdir ettiğim, iletişim kurma şeklini beğendiğim, yer yer bazı konulara baktığı noktaya hayran kaldığım üye.

Lakin batı dilleri ile alıp veremediği şeyi çözmesini temenni ediyorum.

geçen geldi
dayı bana 10 lira verde senin için gızları dövüyüm, hatta pıçahlayım dedi
deliganlı gız, acayip gavga eder bu.
bide bunda pideci küreği gibi el vardır başgan
iyi çalışır inşaatlarda felan
iyi kürek tutar bu gız
vallaha tam arayıpta bulunamayangillerin başı.

shinigami olmasına rağmen bir arancar avatarı seçmiş kişi. ulquiorra best!

tanımıyorum ama seviyorum ben onu. hani böyle ufak kardeşleriniz olur evde kaçınır ya bi oraya bi buraya onun gibi geliyor bana ve özgün yorumları var çizdiği profilin üstünde düşünüp yazan birisi. (:

Erkek Sandıgım , Şuana kadar cinsiyetine bakmadığım biriydi :/
Çok Naif ve Hümanist kendisi Sanırım tanıdıgıma memnun olacağım kişilerden :))

Kibar ve düşüncelerini ifade edişi çok özenli.
Keşke forumda daha çok yazsa sanırım saglık sorunları var çok geçmiş olsun.

Denk gelmeyi isteyipte denk gelemediğim insan. Saygı duyulası biri.

kıskanç ve vampir. nilünün dediği gibi kültür seviyesi 3 km den okunuyor. özel hayatıyla ilgili ser verip sır vermeyen birisi olarak oldukça şeffaf ve insanın sohbet etmekten büyük keyif aldığı tanışmaktan memnun olunan insan.

sıkı bir ulquiorra schiffer hastasıdır , bir bleach fan ı olarak kendisiyle ayaküstü bir anime muhappetimiz geçmişti , japoncada ölümtanrısı olarak bilinir shinigami
kendisine Heuco Mundo dan selamlar bu arada

Konuyu ancak gördüm:) İlk üye olduğunda aktifti oldukça ( benim gibi) sonraları pek göremez oldum. Oyunlarda eğleniyorduk, merhabamız var ama samimiyetim yok lakin gördüğüm kadarı ile sıcakkanlı ve eğlenceli biri. Benim gibi prensipli biri olduğunu öğrenince sevindim =) Yalnız değilmişim:p

Umarım gülen yüzün solmaz. :)

soguk nevale:p bildiğin n'olcak.hıh

ben de çok tanımamakla birlikte çok tanıyormuş gibi hissedenlerdenim. bi kavgasını, gürültüsünü, dedikodusunu, şaynigami (artık okunuşu nasılsa) de forumdan şunla çıkıyomuşunu duymadık. (babanne gibi yorum yaptım. adhahfha)

kibirden arınmış samimiyet olarak tanımlayabiliriz onu bence:u3:

Takdire şayan büyük bir üstad, kesinlikle egosuz ve her soruya samimiyetle cevap veren saygıdeğer bir olgun kişilik abidesi. Yeni tanıyabildiğim düzgün biri. :hi:

Eskiden nerdeydin sen yaaaaaa,enerjini samimiyetini çok sevdim.Birbirimizi çok sevsekte çok muhabbet edemedik henüz etsek nasıl severiz bilmiyorum :D
Geçri bana ismini söylemedi biraz kırıldım ama :p
Forumda görmekten,yorumlarını okumaktan keyif aldığım biri seviyorum mavişi:u1:

Geri