“Sherlock” 5. Sezon Gelecek Mi?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
sherlock-5-sezon-gelecek-mi-1672741498.jpg

“Sherlock” dizisinin yaratıcısı ve senaristlerinden olan Steven Moffat, diziyi devam ettirme konusunda hevesli!

“Sherlock”, “Doctor Who” ve “Inside Man” gibi yapımlarla tanınan senarist ve yapımcı Steven Moffat, geçenlerde verdiği bir röportajda “Sherlock” 5. sezon için hazır olduğunu söyledi. Moffat, eğer başrol oyuncuları Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman diziye dönmek isterse yeni sezonu yazmaya yarın başlayabileceğini söyledi. Moffat şakayla karışık olarak “Daha büyük ve daha iyi şeyler peşindeler ama Martin ve Benedict, lütfen geri dönün?” ifadelerini kullandı.

“Sherlock” 4. sezonu beş yıl önce yayınlandı, Holmes'un kız kardeşi ve kötü adam Jim Moriarty ile “The Final Problem” adlı destansı bölümdeki yüzleşmeyi izledik.

Moffat’ın da belirttiği gibi Cumberbatch ve Freeman artık oldukça yoğun isimler. Bu durumda diziye tekrar dönmeleri düşük bir ihtimal gibi görünse de Moffat’ın hevesi dizinin severleri için umut ışığını açık bırakabilir.

benedict bildiğimiz kadarıyla bu karaktere devam etmek istiyor da bu martin var ya bu martin.

Benedict icin gerekirse 100 sezon bile izlenir. Bu adamin en karizmatik oldugu dizi, bu degil mi? Keske gelse 5. sezon da yine izlesek <3

Benedict olduğu sürece çok bölüm çıkar,martin de oynar ama zaman bulamıyorlar,Benedict film,dizi projelerinin yanında tiyatro ve seslendirme sanatçılığı da yapıyor,çok kapsamlı oyuncu.açıkçası bu şekilde açık bırakacaklarına dizi de final yapıp sonrasonda Film serileri yapılabilirdi.yaşlanıyorlar dizi eski tadında olmayabilir ama film serileri heyecan verebilir.

inanılmaz performans

gerçekten amerikan sinemasında oyuncular dizi ve filmlerden önce uzun süre eğitimler alıyor,kazandıkları milyonları boşuna kazanmıyorlar.bizimkiler de ( ki hiç Türk dizisi izlemiyorum ) parayı bulup basit şöhretlikler peşindeler.

en son lisede izlemistim. bu aralar tekrar izlemeye basladim ve anlayacaginiz, yepyeni bir dizi izliyormusum gibi bir his oldu bu. su ana kadar en cok guldugum bolum ''the sign of three'' oldu :d pub'a dereceli silindir ile girisleri ve sarhos olduktan sonraki davranislari :d gercekten iyi geldi. en son ne zaman bu kadar guldugumu hatirlayamadim bir dizi/film icin :d

ben iyi buldugum dizilerin yeni sezonunu bekleyip, izleyip, hayal kirikligina ugradiktan sonra, bu sherlock yapimi 100000% iyi geldi. muthisti. bir 10 yil sonra tekrar izlerim, yeni bir dizi izliyormusum tadinda. dereceli silindiri unutmayacagim. aklima geldikce guluyom. ah be. peaky blinders'i bitirdigimde de boyle olmustum. yav siz ne muhtesemdiniz.

Geri