Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Temu’dan daha iyi ve kaliteli..burayı henüz tanımayan çok şey kaybetmiştir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Heww sitesi birbirine benzemiş.eskiden böyle değildiTemunun sahibide shein.
Sahibi anliyacagin cnm.. benim anlamadigim piyasaya muthis sarsarken neden temuyu surduler.Heww sitesi birbirine benzemiş.eskiden böyle değildi
Shein onun değil sonradan satın aldı.temu daha ucuz ve kalitesizSahibi anliyacagin cnm.. benim anlamadigim piyasaya muthis sarsarken neden temuyu surduler.
Evet shein daha guzel kesinlikle ama ben biraktim baya oluyor. Eskiden klarna ile 1 ay icinde odeme vardi guzeldi. Simdi once bsnka hesabindan parayi kesiyor oyle checkout yapabiliyorsun:/Shein onun değil sonradan satın aldı.temu daha ucuz ve kalitesiz
Jammer.az para biriktir altın al yerine daha iyiEvet shein daha guzel kesinlikle ama ben biraktim baya oluyor. Eskiden klarna ile 1 ay icinde odeme vardi guzeldi. Simdi once bsnka hesabindan parayi kesiyor oyle checkout yapabiliyorsun:/
Inss yabomm altinda aldi basini gitti lo:/Jammer.az para biriktir altın al yerine daha iyi