Shards Of War

Konu sahibi son olarak 2494 gün önce görüldü
Arkadaşlar MOBA meraklısı mısınız mutlaka bu oyunu denemenizi tavsiye ederim.
Askeri ve teknolojik tarzda.
Eski antik çağ olaylarını geride bırakın geleceğe atlayın.

Gelecekte league of legends gibi geniş kitlelere yayılabilecek potansiyelde bir oyun. İlerde çok kaliteli turnuvaları organizasyonları olabilir diye tahmin ediyorum. O yüzden moba seven arkadaşlara şiddetle bende tavsiye ederim.

Kesinlikle tutacağına inanmadığım oyun. Twitchte kalbur üstü her yayinciya para bayip, oyunun reklamini yaptiriyorlar.

Yayincilar da abarttikca abartiyor oyunu. Oyun grafik olarak cok kotu oynanis olarak cok kotu hud olarak cok kotu. Pay2win e dogru yol alacagi kesin gibi.

Bence kocaman bir balon. Hicbir sey cikmaz bu oyundan. Tutacagina inanmiyorum tutsa dahi Wolfteam gibi bir sey olur 13 yasinda cocuklar oynar maksimum
.

Kesinlikle tutacağına inanmadığım oyun. Twitchte kalbur üstü her yayinciya para bayip, oyunun reklamini yaptiriyorlar.

Yayincilar da abarttikca abartiyor oyunu. Oyun grafik olarak cok kotu oynanis olarak cok kotu hud olarak cok kotu. Pay2win e dogru yol alacagi kesin gibi.

Bence kocaman bir balon. Hicbir sey cikmaz bu oyundan. Tutacagina inanmiyorum tutsa dahi Wolfteam gibi bir sey olur 13 yasinda cocuklar oynar maksimum
.
Şuan lol unde yaş ortalamasının yüksek olduğunu düşünmüyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşük zaten özelliklede türk serverlarında küfür kıyamet yıkılıyo lol de aynı şekılde neyse konuyu fazla diğer oyunlar üzerinde tutmak istemiyorum.

Başkalarının menfaat karşılığında yaptığı reklamlarlı baz alarak bir oyunu değerlendirmek çok saçma bir eylem bence , yapılan bu reklamlarda yeni çıkmış bir oyunu yaymak doğaldır.Her ürün tanıtılmak için reklam yapılır ama reklama göre yeni bir ürünün kalitesini ölçmek pek sağlıklı olmaz. Oyunu kendin oynayıp bu değerlendirmeyi yapıyosan eyvallah.Birde moba oyunlarda öyle fazla grafik aranmaz çünkü kitle yoğunluğu yüksek oyunlar bunlar belli bir grafik düzeyinin üstüne çıkmak bir çok teknik sorun yaratır.Ben bizzat oyunu oynayan biri olarak gayet keyif aldım.Moba tarzı oyunlardan hoşlanan arkadaşlara bu oyunu tavsiye ederim.Eksikleri yok mu var tabiki ama daha çok yeni zamanla kendini toparlıyacaktır.

Milyonlarca liranın boşa gideceği düşüncesindeyim, youtuberlara reklem yaptırdılar, her sosyal sitelede reklamını görmek kaçınılmazdı. Sonuç? Lol ün moba versiyonu, lol kadrosu komple sowa geçti yaş sınırlaması çok düşük fakat 15 20 dakika en uzun oyun olduğu için zaman öldürmek için düşünülebilir.

Ben denemenizi tavsiye ederim güzel bir çıkış yakaladı ve sürdürüyor hala bunu yaş ortalaması oldukça yüksek ve oynanış zevkli zaten şurda moba oyun oynuyorsunuz bana grafikten bahsetmeyin grafik isteyenlerin oynayabileceği tonlarca oyun var.

yahu doğru düzgün oyun oynayın, minik minik adamlar birbirini dövüyor hiç eğlenceli değil

Geri