Shameless'ın başrol oyuncusundan Türkiye uyarlaması için tweet (Emmy Rossum)

Konu sahibi son olarak 1248 gün önce görüldü
Shameless’ın Fiona Gallagher'ı Emmy Rossum, ilk tanıtımı yayınlanan dizinin Türkiye uyarlaması Bizim Hikayemiz hakkında tweet attı. Cevap Hazal Kaya'dan geldi.

,nfAOwQTll0uABannuZcBog.jpg

ABD'nin popüler dizilerinden Shameless'ın Türkiye uyarlaması 'Bizim Hikayemiz' daha yayınlanmadan tartışma yarattı.

,qYaQkOvfdU2xh7nFn-OOgw.jpg

Eylül ayında seyirciyle buluşacak olan dizinin orijinal versiyonundaki cesur senaryonun Türkiye’yen nasıl uyarlanacağı merak konusu oldu.

,V7vfujmSBk6aaCrZSqQp4g.jpg

Dizinin ilk tanıtımının yayınlanmasıyla polemik başladı.

,IQqfynUj0UuxSPdcwjajtg.jpg

Dizinin orijinal versiyonunda başrol olan Emmy Rossum Twitter'den uyarlama hakkında yorumda bulundu.

,UgXd-ynGu0WODaxT3pLyJw.jpg

Rossum, Twitter’dan “Bu, Türkiye’deki Jimmy Steve ve Fiona mı? Ve bu da Liam ve bozuk çamaşır makinesi mi?” yazdı.

,9FPZc7u59Uy6DThCZ4R1dg.jpg

Rossum’a cevap Hazal Kaya’dan geldi. Kaya, “Evet, biziz! İstanbul’dan” yazdı.

,mLk-dr-xU06zV7P8hHfCzg.jpg

Emmy Rossum'un Shameless'da canlandırdığı Fiona Gallagher karakterinden kareler...

,Fd4fW80ccU2Qe8isjVwdEw.jpg

,Q1BcitMMnEi9cZOLVNkRRg.jpg

,YwoIbAVx406tHfLtVNljRg.jpg

NTV

Sadece bir bölümünü tıpatıp uyarlasalar kanal süresiz kapanır. Başarılı olmayacak bi yapım

Zibilyon tane dizinin içinden bula bula shameless'ı mı buldunuz la
Karakterlere verilen isimlerede ayrı güldüm fiyasko olacağını biliyordum Zaten

gençler bilmez tabi, married with children vardı zamanında efsane, onu da uyarladılar ve batırdılar, kesinlikle bu da öyle olacak, game of thrones'u birde deneyin, konya ovasına set kurarsınız.

gençler bilmez tabi, married with children vardı zamanında efsane, onu da uyarladılar ve batırdılar, kesinlikle bu da öyle olacak, game of thrones'u birde deneyin, konya ovasına set kurarsınız.

Aslında benim içimden geçmedi değil ona benzer bir senaryo geçmişteki Türk beyliklerinin taht kavgaları Germiyanoğlu,Karamanoğulları Dulkadiroğulları, :D

Aslında benim içimden geçmedi değil ona benzer bir senaryo geçmişteki Türk beyliklerinin taht kavgaları Germiyanoğlu,Karamanoğulları Dulkadiroğulları, :D

Tutar yalnız senin bu senaryo .pp abi yapsınlar internet dizisi gibi işte, örneği de var, ama hazal kaya'da o karakteri canalndıracak toto var mı o tartışılır .pp

Tutar yalnız senin bu senaryo .pp abi yapsınlar internet dizisi gibi işte, örneği de var, ama hazal kaya'da o karakteri canalndıracak toto var mı o tartışılır .pp

Oynayamaz abi düşün fiona sokakta bulduğu bir herifi eve getiriyor frank'te condom veriyor hadi çeksinler bu sahneyi ya da kev ve veronica'nin annesiyle grup yaptıkları bölümler bunun gibi yüzlerce sahne var hiçbirini çekemezler :asd:

Geri