Shameless

Ü
  • Kullanıcı Üyelik Silinmiştir.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Sizin yüzünüzden 3. Sezon a geçtim. Bugün 4 lerim

Mecburiyetten izliyorummmm

Fiona yüzünden ay ben şok ..

Carl çok tatlı adamım.

2 sezonda kaldığım ve devam etmeyi düşündüğüm dizi.

Yıllar önce bir geyik vardı ortalarda dolaşan, belki hala vardır bilmiyorum. Denirdi ki marilyn manson kendi kendine oral seks yapabilmek için kaburga kemiklerinden ikisini falan aldırmış, bilmem ne.İşte bu efsaneyi geçenlerde jody canlandırdığını gördüm. en son sahne.Cork sesi koymuşlar bir de. Aşırı komik bir sahne olmuştu. californication'la beraber sınırlarda dolaşıyor shameless. izliyoruz.

1. Karen in Franke tecavüz etmesi kfjgj
2. Fiona nin Robbie ile sevismesi
3. Mandy nin Lip e saldırıp zorla oral seks yapması jdnf:D
4. Ian ve Mickey in parkta şey yapmaları :D

Ay ben şok modunda izledim :D

1. Karen in Franke tecavüz etmesi kfjgj
2. Fiona nin Robbie ile sevismesi
3. Mandy nin Lip e saldırıp zorla oral seks yapması jdnf:D
4. Ian ve Mickey in parkta şey yapmaları :D

Ay ben şok modunda izledim :D

spoiler içerir yazmak lazım konun başlığına :D.

5. Sezon. Bilmrm kacinci. Bölüm....

Spoiler ------

Frank ile doktoru arasında.
Kolunu muayene ederken ..

Bianca: akıntın var mı?
Frank : neremdekini soruyorsun?

Jgjgjjfj:D:D

Lisede sıra arkadaşımın masanın altından izlemeye çalışırken kambur olmasına sebep olan dizi. Öyle pis bi şeydir, bulaşmayın

inatla açıp izlemediğim dizi
neyin tribindeyim bilmiyorum ...

utanmaz dizi , travestiler ile karıştırılmamalı , o shemales

özledim başlasın artık...
Frank'ı özleyen tek kişi ben olamam sanırım.

Maria Puder in sinema sever bakış açısını shut down edip cinsel içerik ağından öte geçemeyen izleyici kitlesine hediye etmiş yapıttır.

Daha önce de Issız Adam adlı filme olan hayranlığım benzer biçimde yok olmuştu bu dizi için açılan bu konuyla benzer şekilde bir hayranlık kaybı yaşıyorum..

Bu kadar sert düşünmüyorum dediğin gibi .
Steve in yaptıklari Fiona nin bu türlü uslanmayan hali ama içten içe yaşadığı pismanliklar Lip in insancıl yönleri Carl in acımasız vurdumduymazligi kesinlikle görmezden gelinecek değil

Frank in zekası ve yaptığı sosyal hayata dair eleştiriler ..
Tanrı ya kafa tutması. (Benim bakış acıma uymasa bile) yine de gulumsetti..

Ben izlerken sadece "ya bunlar ne biçim sevisiyor" diye düşünerek izlemedim açıkçası.

Frank dışında gerisi hikaye bide o küçük kız kardeş bir insanın tipine bu kadar uyuz olabilirim sanırım. Hikayenin bütün hatları Fiona da bence bu değişmeli pis alkolik vurdumduymaz çıkarları için anasının ölümüne ses çıkarmayan adamı daha çok izlemek istiyorum şahsen.

Geri