Shameless

Ü
  • Kullanıcı Üyelik Silinmiştir.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Bayılarak izlediğim bir dizidir. Oyunculuk ve işleniş anlamında mükemmel bulurum.. Konusu efsanevidir.

Emmy Rossum , Justin Chatwin , Jeremy Allen White , Steve Howey gibi isimleri cast'ında barındıran dizidir.

Tavsiye ederim , eğlencelidir.

Daha çok çingenemse bi yaşam tarzları var ama baba-anne hayırsız olunca çocuklar olarak ellerinden gelenler bunlar. Açıklık anlamında bayağ fazla var ama işlenişi olsun, sürükleyiciliği olsun harika..Bazen sıfırdan tekrar başlasammı diyorum kendime ama bi süre daha bekleyeyim ben :)

Shameless-First-Season.jpg

Gallagher ailesinin hikayesinin anlatıldığı hayata dair ilginç tespitlerin öykülendiği 5. sezonu devirmiş bir komedi dizisi.

Sorumsuz bir baba,her türden kardeş ve bütün aileyi ayakta tutan genç bir kız.:cici:
Sürükleyici bir dizi bence.:şirine:

Sürükleyicilik konusunda çok başarılı olduğu tartışılmaz bir dizi.
Duygularınızı her yönüyle kavrayabiliyor..

2. Sezon 9. bölümün ardından 11. bölümüyle de izleyenleri allak bullak eden dizidir beraberinde.

bu konu nasıl tutmamış ? , forumun genel durumunu hiç konuşmayalım o zaman...

Şu sefil hayata özenmeyen insan yoktur galiba. Annem de müptelası dizinin, sorun şu ki birlikte izleyemiyoruz yerin dibine giriyorum aşskşaks

Eğlenceli bir dizinin ismi; aynı zamanda İngilizce'de utanması olmayan, utanmaz kişi anlamında da kullanılır.

Moral bozukluğuna birebir. Cips , kola, çekirdek ne bulduysan elinin ulaşabilecegi mesafeye koy ve izle.

pazartesinin sıkıcılığını unutturan efsane. dizide çaldıkları şarkılar da bi o kadar efsanedir.

[YOUTUBE]XiyoCZUwwYg[/YOUTUBE]

İlk sezon un 1. Bölümünü taze bitirdim.
Çok güldüm :D

Şu an 2. Sezon 8. bolumdeyim.
Fiona ve Steve in her fırsatta oynasmasindan bayiliciiimm.
Adamım Lip'i gördükçe Efkar basıyor beni ve sigara yakasım geliyor

4. Sezon 7. bölümdeyim. Müthiş sürükleyici. Ahlaksız bir dizi olması hoşuma gitmese de bi oturuşta 4 bölüm izlediğim oluyor.

kafa diziler arasina girmesi imkansiz da olsa yine de eglencelik, cerez dizi. kiralik ask'dan iyidir.

Hatun gelsin evinin kadını, çocuklsrının anası yapayım

4.sezon 7 bölümdeyim galiba hepsi fırlama lan bunların yok artık diyeceğiniz bir aile severek izliyoruz :D

Geri