Shameless - Fiona gallagher

Konu sahibi son olarak 995 gün önce görüldü
fiona.jpg

once upon a time in manchester

havasına; suyuna, taşına, toprağına, bin can feda olsun fiona'maaaa

sene 2004 lise çağlarım; saçlar modaya uygun pembe'ye boyanmış, avına odaklanmış hakkari sansarı gibi okul bahçesinde çorapları dizine kadar çekilmiş kızları kesiyorum.
tabi teknik liseli olduğumuzdan yabancı dilimiz müthiş, harika türkçe öğrenmişiz : dd
apartman balkonlarının bol çanaklı olduğu dönem, bizde de çift çanak var hotbird uydusundan yabancı kanalları geziyorum.
ergen erkeklerin en sevdiği hotbird kanalları arapsat, pronto tv, sexysat vs. uzayıp giderken bilo'nun da dediği gibi hey muhtar bana bi avrat, şansım kalmadı son fırsat, gözüm kanal 4'e takıldı gönlüm bir fiona'ya kapıldı.
haliyle ne konuşuyorlar anlamıyorum ama böyle çok bi bizden kareler sunmasından dolayı izlemeye koyuldum.

süper zengin olduğumuzdan kendi odam ve televizyonum var, abim askere gitmiş koca oda bana kalmış : dd
salonda envayi çeşit örf'lü adetli, gelenekli görenekli türk dizileri izleniyor ama beni bi fiona sevdası almış gitmiş.
toplamda 6 sezon olan dizinin 4 sezonu'nu konuşulanları anlamayıp sadece hissederek izledim. 4 sezonda nasıl ingilizce öğrenemediysem artık öyle'de zekiyimdir fakat ilginç bir şekilde british aksanım var.

frank'ın halil güneşlinin british versiyonu olmasından dolayı tüm ailenin sorumluluğu beybişim fiona'nın üstünde.
carl dazlak saçlarıyla henüz küçük, liam kundakta, ian yeni yeni gay oluyor, monica zillisi siyahi bir tır şoförü kadınla kaçmış lezbiyenliğin doruklarını yaşıyor.
lip kolpası mandy'i gebe bırakma yolunda, bir yandanda derslerine çalışıyor. Marty delisi elinde kibrit hangi evi kundaklasam diye tekerleme söyleyrek seçim yapıyor.
manchester'a tam bir kaos hakim, tututanacak dallar azalmış, herkesin umudu kırılmış derken bizim steve çıka geliyor.

fiona'm bir bar taburesi kenarında gözleri kapalı, kepçe kulakları havalı tüm dünyanın gamın'dan arınmışçasına dans edişinin ertesinde; bu sefer gözleri ışıl ışıl, kaçamak bakışlarla steve'le karşılıklı kesişiyor.
gel zaman git zaman aşk, ihtitas, şehvet iyice devreye giriyor bizimkiler birbirlerinin oluyor. tabi benim gözler yaşlı, fiona'm elin oğlunun kollarında ceylan gibi sekiyor.
her aşk hikayesinde olduğu gibi ayrılık vakti de çok geçmeden geliyor. steve şehri terk ederken sende benimle gel, galler kırsallarında tek göz odalı bir ev tutup sonsuzluğa dek sevişelim desede; ailesinin yükünü omuzlamış manchester'ın haşin kızı fiona bu teklifi kabul etmiyor.
göz yaşları günlerce dinmiyor, debbie şizofreni börek çörek tarifleriyle meşgul olduğundan ablasını kız kıza tesellilerden mahrum bırakıyor.

teseliyi veronica'nın kısa sarı saçlarında bulan fiona'm için artık hiç birşey eskisi gibi olmuyor. gözleri steve'e parladığı gibi parlamıyor, dudakları başka dudaklarda ıslanmıyor, memeleri kendini saldıkça salıyor.
gerçi sonraları öbür mahallede ki oğlandan hamile kalmıştı ama önemi yok.

o'da çareyi gitmekte buluyor, nereye gittiğini unuttum galiba steve'in peşinden gitmişti. umarım gittiği yerde çok mutlu olmuştur.
geçen aylardan birinde, sex education dizisinde ki maeve isimli sayko kızın annesi rolüyle tekrar gördüğümde içim burkulup ağlayasım gelmişti.
senelerce görmeyip birden karşıma çıkışı beni benden almıştı, fiona öyle deliydi ki herkes o'na aşık olabilirdi.

neyse fiona ile steve normalde karı kocaymış çok sonra öğrenmiştim, gerçi artık boşanıklar : dd

Okudum, ne yazmam gerektiğini bulamadım.

Geri