Sezenin gūnū....başim geberiyooo

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
ahandaaa geldimmmmm.:Dddddd
napiuon gunlukkk hihhhhh.kahvaltimi yaptim..tembel kedi gibi halida uzanmis sana yaziyorum

hava yahmurlu.bugun camimi acarken yoldan gecen yasli adami korkuttum hahaaaa..kopegine nedemeliiii ondan bitkinnn:asd:

aksama burger king yapiyoruz
...ye sezen ye hahaaaaaaa

bu arada ben begeni yspamiyom yorumlara kusurs bakmayn cimtilikden degil becerisizlikden hahssssssshsssshaaaaaa

grs:hi:

Benim de başım şuan çok fazlaca geberiyor.
Ayrıca başlık çok hoş .p
Hayırlı olsun günlüğün o zaman. (:

gunluk.

simdi uyandim
ama gozu yasli uyandimm..ruyamda beni seven var ben onla degil baskasiyla evleniyom..adam tabi orda yaslarda...sonr beni seven cocuk kuzenimle evleniyo...bende suslenip puslenip dugunune gidiyom sezsisce bi kenardan agliyom hemde izliyom

sonra onun yanindaki genc ona diyoki "sen şu aglayan kizla evlenmeliydin.nekadar guzel
nasilda seni izliyo agliyo

sonra ben sessizce aglaya aglaya terk ediyom dugun evini..bizim evin arkasinda salya sumuk agliyorum.bide bakiyorum kirmizi arabayla damadin o arkadasi giruyo beni uzulup geri gidiyor.bende umutlaniyom damat geri gelir dugunu bozar...

sonra siyah bi araba geliyo
icinden siyahlar icinde uzun sacli bi adam.
niyeti kotu anliuorum kaciyorum

feridenin evine siginiyorim
mahirle bi arkadaslari var evde (evet karadayi) bilmiyom hic sormayin
.
feride aglayarak haykiriyorum beni zorla evlendurdiler bu adamla ben baskasini seviyom bana yardim et vs..vs..
oda diyoki tamam al şu haplari ic intihar et ailen seni bagislar kurtulursun

tabi mahir burali degil..hepsi salondayken icmeye calistim mahir elimden tuttu olmadi

karsima oturdu biseyler anlatiyordu

ki...ben az once gozu yasli uykumdan kalktim ve migdem geberiyo

ve zcayip etkisi altinda kalktim

ruyam boyle...gunum kesin rezil geccek...uffff tmm bukadar :((

Yani bi karabasan görmediysen sızlanma derim :/

Sakin canım su iç ve kuşları izle (:

As once kyzenim fotograflar yolladi. Oh be guzel herkes orda bi Ben yokum...okadar ozledimkiiii allahimmmmm nolur su son hafta su gibi gecsin...burnumda tytuyorsunuz canlarim

Ankaram guzel sehrim....

Once yuruyus sonra valizimi yoklim...grs:)

evimi mis gibi yaptimm geberdimmm.ama hala puyasada yicek biseyim yokkkkkk ne yesem hahaaa.otlanmaya hic nitetim yok.hem pratik hemde hafif seyler lazim.
.salada hic olnaz migdem kalkiyo boooggg.
belki bi anamin yogurtlu corbasindan yaparimmmmm

bklmmm yagmurrr..ruzgar...

Allah belanizi versin.toprak icin guc icin para icin kendi zevkiniz icin gariba kiyanlara...cana kiyana...insanlar kotu..insanlar pislik.iki yuzlu....

Allahimm sana siginiyorum.

hic bir kul hakkiyla...hickimsenin kalbini kirmadan al canimi...

bugun ölum kokuyor odamin duvarlari....yanlizligim yuzume tokadi gecirdi yine

gitmem lazimm..hosca kalin ...bugun boyle yine yeniden bitti...

serene kuzucum aksam bi tuhaf oldum

kotu haber aldim bide ustune 10larca depresif muzik geberdim ha :T:

uyandim...erken.uyandim hayredd..bugun pizza yapcammmm biseye benzerse koyarim gorursun :Ddddddddx
diger turlu ok hersey..umarim sende iyisin :cici:

grz gunluk xo

Geri