Şeytanın bile aklına gelmeyen şeyler.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M6GWSq.jpeg

İsrafil sırf boruya üflesin diye 1400 senedir bekliyor bunun için melek mi yaratılır diye merak edersin biri çıkar der yaratılır sanane kafir der geçer

1400 sene mi?

şeytanı bırak gece gece bu konular senin aklına nereden geliyor Yabani

niye içerik üretiyorsun moruk? lezzetli çipetpet yok artık. hacıya da kızıyorum. eski konuları güncelleyip, yukarı taşıyor sürekli. günübirlik chat sitesi olmuş burası. karnım ağrıyor, çok mutsuzum, osuramıyorum diye forum oyunlarına yorum atsana sen de.

hep diyorum. tek çalışan azrail ve mikail. cebrail emekli oldu.

belediye hoparlörüne güven olmaz, elektrikler kesik olacaktır muhtemelen.

1400 sene ne ki, ölümsüz olan için.

allah mı üflesin töbe haşaaaaa. az yiyin de kendinize hizmetçi tutun. pardon israfil haz. seni kastetmedim. :mlk:

Bence şeytanıda boşa yaratmış insan varken şeytana ne gerek vardı işine karışmak gibi olmasın 1,5 yaşındaki bebeğe tecavüz edip kesip öldüren şahıs (biz insanı en güzel şekilde yarattık) ayetine ters ahhhh

Ah Yabani ah.
Ben senin vicdanini seviyorum.Gercekten.

Şeytan her zaman içimizdedir. Bizler 70 yıl yaşayabilip, hayatı anlamaya başlarken Allah'ın huzuruna çıkanlar, Edbedi bir hayat tecrübesine sahip biriyle zor başa çıkıyoruz. Yabani'yi ele geçirmiş mesela.

kazan doğurmuş sevinmiş
ölmüş inanmamış

(Eksik ve mantıksız) bu soruyu senin aklına sakın Şeytan getirmiş olmasın !!..

Kainatta cinni şeytanlar olduğu gibi, insi (dikkat) şeytanlar da vardır.Ve bunlar dersini Allah'ın huzurundan kovduğu İblis'ten alırlar !!..

Şeytana gerek yok siz varsınız ya sizi yetiştirip salmış meydana.

Nevra varsada ben yaratmadım bak aramız bozuldu besmelesiz yazarsan böyle olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri