Şeytanın Avukatı / The Devil's Advocate - Al Pacino Keanu Reeves

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
1bx6r.jpg

Tür:
Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Psikolojik, Erotik,

Süre:
145 dakika

Yönetmen:
Taylor Hackford,

Oyuncular:
Al Pacino, Keanu Reeves, Charlize Theron, Connie Nielsen, Delroy Lindo, Chris Bauer, Jeffrey Jones, Tamara Tunie, Paul Benedict, Alan Grubman, Ernie Grunfeld, Cadillac Moon, Rich Campbell, Cindy Birch, Lou Rudin, Al Cerullo, Marie Stuart Vassallo, Patrick Joseph Byrnes, Edward Seamon, Christopher Del Gaudio, Gregory Lichtenson, Alfonse D'amato, Socorro Santiago, Charles A. Gargano, Adrian Lee, Tom Riis Farrell, Judith Ivey, Craig T. Nelson, Nikita Ager, Marcia Debonis, Al Santoriello, Frank Licari, Todd Wall, Harold Surratt, Roy Jones Jr., Joyce Garland,

Senaryo:
Tony Gilroy, Jonathan Lemkin, Andrew Neiderman,

Senaryo (Kitap):
Andrew Neiderman,

Yapımcı:
Erwin Stoff, Anne Kopelson,

Filmin Özeti
Al pacino ve keanu ile soluksuz izlenecek bir film.haklı yada haksız gözetmeksizin kazandığı davalarla dikkat çeken kevin lomax kendisine gelen büyük teklifi red edemiyince hayatı bir anda kararmaya başlar ancak yinede bunda olanüstü bir gerçek olmadığı düşüncesindedir avukatlığını yaptığı şirketin patronu al pacino onu herdefasında kazanılması imkansız davalar ile sınamakta ve lomax en iyi olma yolunda şeytanın izinde ısrarlı yürüyüşünü sürdürüyor.

[YOUTUBE]LpkTjtmuNA4[/YOUTUBE]

Biraz erotik sahneli fakat bakmaya deger bir film.

Hirs insanlari ne hale getiriyor oyuncularda al pacino, keanu reeves olunca bakilir diyorum iyi seyirler.

Filim sonuna yaklaşınca güzel diyebildim.. Yoksa bu nasıl bişey anlamıyorsun.. Neyse filmin anlatılmak isteyeni güzel kibirle söylediği :) Neyse izlenir İyi seyirler dilerim :)

Ben çok beğenmiştim çok eski ama güzel

özellikle yoldan çıkmış bir trendeyiz evlat diye devam eden o konuşmasını hayırlıyorumda kanım donmuştu ya harika bir film vazgeçilmezlerim arasında

Keanu Reeves ne hoş bi adamsın sen yahu..

çok severim.

filmde ki tanrı tasvirine dikkat;

"sana tanrı hakkında bir iki sır vereyim. tanrı seyretmeyi sever. o bir oyunbazdır. bir düşünsene, insana içgüdüler verir sana bu olağanüstü yetiyi verir, sonra ne yapar dersin? sırf kendi eğlencesi için, kendi özel kozmik komedi fimi için tam zıttı kurallar koyar. gelmiş geçmiş en büyük ahmak. bak, ama dokunma. dokun, ama tatma. tat, ama yutma. ve sen sekip dururken, o ne yapar? hasta, kahrolası kıçıyla güler! sadisttir! görevi başında bulunmayan bir derebeyidir! buna tapmak mı? asla! ''

Keanu abiyi cok severim, Al Pacino amca efsane zaten, filmin konusu da cok iyi olunca, izlenilmesi sart bir film oluveriyor :hi:

Keanu Reeves Ve Al Pacino'nun olması yeter..Birlikte yapabilirler mi acaba diye düşünebileceğim bi film ama harika iş çıkardılar..

Keanu Reeves, Al Pacino ve Charlize Theron için tekrar seyredilebilir. Güzelim kızı ne hale getirmişler. Diyalogları sevilesi film. Ayrıca sonu da çok iyiydi.

klasiklerim arasındadır çok sevdiğim bir film.

keza al pacino da saygı duyulasıca bir aktördür.

Geri