Seytan ...?

• Kullanıcı LâL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 4338 gün önce görüldü

Şuan Burda sıcagı sıcagına konu hakkında Yorumlasan Sen ben ve yalçın var.
Ben Yanılıyor olabileceğimi ve detaylı bilgi almak için Öğreneceğimi Belirtiyorum. Burda Küfre Girecek Günaha itecek Birşey yok..

Ayetler ortada,Ayetleri İnkar Edemem. . yanlış Bildiğim konu hakkında Gerçekleri Öğrenir,Öğrenmeme Sebeb olanlara Teşekkür Ederim okadar..

Çoğu Kişide Emin olun Benim Düşündüğüm Gibi Düşünmüştür. '' cennetten kovulan lanetlenmiş melek '' olarak Biliyordum..

Konuyu uzatmıyacağım sapmasın Diye,Fakat Yine diyorum Yanılıyormuşum,Saolsun Yalçın Bu knouda Bana Gereken Açıklamayı yaptı :o

evet sen yorumlarını bi şekilde öğrenmek içni yaptın aslında bilgiyi ifade etmek yerine açıklama siter gibi yorum yaptın seni anlayabiliyorum ama arakdşaın dediğinede katılıyorum yanlış bilip anlatmak büyük günaha girer yani genel oalrak bakınca öyledir dikaktli olmak hepimiz için geçerlidir bu hepimiz içni böyledir:)

Güzel, çekici, günah ve şevhetli olan her şey şeytana aittir.

Bende melek biliyordum ama değilmiş.. Konu için tşk ederim Cin olduğunu bilmiş olduk.. :)

Şeytanı şeytan yapan hatası değil, hatasını savunmasıdır.

ve iz kulna lilmelaiketi’scüdu liademe fesecüdu illa iblis) –Bakara süresi 34

O,yüz çevirdi (eba),kibirlendi (ve’stekbere) ve kafirlerden oldu (ve kane mine’l-kafirin)

Allah a karşı gelmeden evvel melekti.

O cinlerdendi.
Zira melekler nurdan yaratılmıştır.
Cinler ise ateşten o da ateşten yaratıldı, adı Azazeldi.
Cinlerden bir taifedir ;)
Küfre düştüğü zaman adına İblis, Şeytan dendi.
Bakara suresinde anlatılır.

Şeytan cin taifesindendir .. Melek değildir .. Konu içerisinde zaten cinlerden olduğu ispatlanmış ..

Cinnilerdendir.Okuduklarıma binayen dumansız ateşten yaratılmıştır.insan yaratılmadan önce meleklere öğretmenlik liderlik yapıyordu.

Akşama kadar muhatap olduğumuz ama göremediğimiz cehennem bileti alan zaat

Kötülükle beslenen, kalbi kararmış her insanın yol göstericisidir.

Klau şeytan ülkeyi yönetiyor ne cin nede melek

Tanri ile pazarlık yapabilen tek delikanlı.

Herhangi bir kötülükte sığınabileceğimiz ulu çınar.

şeytan en sonunda dayanamamış patlamış " her türlü i.neliği yapıyonuz yapıyonuz sonra suçu bana atıyonuz"

Geri