Şeytan nasıl bir varlık?

• Kullanıcı Friend
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 2228 gün önce görüldü
DoGu

Lütfen terbiyenizi takının. Ben Kuran'ın 6 farklı mealini okudum, Menzili örnek göstermem bir tarikatın içinde belki de Türkiye'de İslam'ın en güzel yaşanışına tanık olduğumu belirtmek istememdi. Ben burada dini aşağılayan bir yorum yapmadım, kimseye bir hakaretim de olmadı.

Terbiyenizi koruyacaksanız, sizinle insaniyet ve saygı çerçevesinde her şeyi savunabilirim ama kusura bakmayın saygı nedir bilmeyenlerle konuşacak tek bir kelimem yok bu mesajdan sonra.

DoGu

Lütfen terbiyenizi takının. Ben Kuran'ın 6 farklı mealini okudum, Menzili örnek göstermem bir tarikatın içinde belki de Türkiye'de İslam'ın en güzel yaşanışına tanık olduğumu belirtmek istememdi. Ben burada dini aşağılayan bir yorum yapmadım, kimseye bir hakaretim de olmadı.

Terbiyenizi koruyacaksanız, sizinle insaniyet ve saygı çerçevesinde her şeyi savunabilirim ama kusura bakmayın saygı nedir bilmeyenlerle konuşacak tek bir kelimem yok bu mesajdan sonra.

Terbiye mi ? Hakaret edecek bir lafta bulunduğumu sanmıyorum. Sizin oralarda TDK başkanı gibi mi yazıyor veya konuşuyor herkes. Boş laf tanık olmaya çabalasan bu şekilde ateist olmazdın.
Ayrıca bak bana terbiyeyi öğretene kadar, Diyarbakırmış bölgen ordaki arkadaşlara biraz terbiyeyi, adabı muaşeret i öğrette polise askere taş atmasınlar.Gerçi kime diyorsam . :)

Siz İstanbul'dakilere öğretebildiniz mi? :)

Burası sosyal bir platform olduğu kadar, etkileşimin de olduğu bir platform. Ben size saygı gösteriyorsam siz de bana göstermelisiniz, göstermeyecekseniz bana cevap vermeyin. Ben size aynı saygıyı gösterebileceğime inandığım için size cevap yazdım.

Geri