Seyrek Kaşlar Nasıl Çoğaltılır?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Saç Bakımı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seyrek Kaşlar Nasıl Çoğaltılır?

hmgy.png

Her kadının canını sıkan seyrek kaşlar artık tarihe karışıyor.

Eğer kaş bakımınızı doğru ve bilinçli bir şekil de düzenli olarak uyguladığınız da seyrek olan kaşlarınızın kısa sürede dahada bir sıklaştığını fark edeceksiniz.

Kaş seyrekliği bilhassa da bayanların en çok canını sıkan sorunlardan bir tanesi olmuştur ancak çözümü yok değildir. Günümüzde artık çoğu soruna karşı hem modern tıbbın hem de alternatif tıbbın çözümleri mevcuttur. İşte kaş seyrekliğine çözüm yolları :

xrtx.png

Seyrek kaşların sıklaşması için pek çok yöntem vardır, ancak bu yöntemler arasında en etkili olanı ise sarımsak uygulamasıdır. Fakat bu yöntemin kötü kokuya sebep olması nedeniyle pek çok kişi tarafından kullanılmışlığı yoktur.

Eğer kokuyu dert etmeyecekseniz iseniz sarımsağı ikiye bölerek iç kısmını kaşlarınıza sürün. Fakat bu yöntem bana göre değil diyorsanız, o zaman diğer yöntemleri deneyiniz.

Sarımsak tedavisini reddedenler seyrek kaşları sıklaştırmak için besleyici özelliği bulunan tatlı badem yağı ve hint yağı karışımını pamuk yardımıyla kaşlarına sürebilirler. Bir saat sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz.

Haftada 3 gün düzenli olarak uygulamaya özen gösterin ve mutlaka tatlı badem yağı kullanın . Çünkü acı badem yağı kullandığınız zaman karışım gözünüze kaçarsa gözünüzü yakabilir. Ayrıca seyrek kaşlara fındık yağı sürmek de yararlıdır .

Bu dertten muzdarip biri olarak söylüyorum sarımsak baya etkili gerçekten :cici:

denemek lazım çok seyrekleşti kaşlarım

Benim kaslarim hic cikmiyor ya yillardir ayni:/
Sarimsak tan da nefret edeeim:(

En etkilisi sarımsak. Bi de çam terebentin yağı var, onu sür. Saç çıkartma özelliği var onun da, ise yaraması lazım. Sarimsağı dene mutlaka, en etkilisi o.

Hafta da bir mi surecegim?
Hem kac dk bekleyecegim sonra tek kas olmiyim:D

Hafta da bir mi surecegim?
Hem kac dk bekleyecegim sonra tek kas olmiyim:D

Mesela hafta sonları banyo yapmadan önce; Sarimsağı soy, ortadan ikiye böl, onun ortasındaki sıvı önemli olan kaşına sür. Baya bastırarak sür, hafif acı hissedene kadar yap. 15-30 dk ideal. Bir saat olsa da fark etmez. Zararı olacağını sanmam.

Daha fazla yapabilirsen; iki üç güne bir daha iyi olur. İlla haftada bi kere diye şart yok.

Mesela hafta sonları banyo yapmadan önce; Sarimsağı soy, ortadan ikiye böl, onun ortasındaki sıvı önemli olan kaşına sür. Baya bastırarak sür, hafif acı hissedene kadar yap. 15-30 dk ideal. Bir saat olsa da fark etmez. Zararı olacağını sanmam.

Daha fazla yapabilirsen; iki üç güne bir daha iyi olur. İlla haftada bi kere diye şart yok.

Bi de tek kas olur musum.p
Kasi cikmaz mi insanin ya bazi kizlarda sakal bile var ama benim kaslarim bile cikmiyor :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri