SEYREDİYORUM

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yönetici olduğumdan beri, yönetici olmamdan kaynaklı her kaosu çözmeye çalışma, her şeyi tane tane anlatma işi bana kalmıştı.

İlk defa bugün benim çözmek zorunda olmadığım bir kaos var. Keyifle ve heyecanla seyrediyorum. Seyretmek ne kadar mükemmel bir hismiş.

IMG_6662.jpeg

Su an modum bu.

Buranin kanunu bu. Yarismadan cok yarismaya damga vuran olaylar can skntimizi gideriyor. Buna acun etkisi diyorum ben.

Takip edemedim kim neler yaptı @Xasthur senin yüzünden sanat eleştirisi yaptırıyorsun millet birbirini kesiyor haberimiz yok.
Ben de takip etmiyorum ama olayda gecen isimlerin bir sey yapmis olma ihtimali sayesinde bir senaryo olusturabiliyorum. Olay cikaracak uye belli , e oyunlar belli , gunluk bir rutin gibi dusunelim. Mesela bir yerde lefty olursa kolay kolay tartisma olmaz degil mi? Ama kapiya tekme atarak iceri ahura ve seytan tuyu girerse "bu kapinin giriste ne isi var" diye hic yoktan mevzu cikabilir dogalari geregi. Oroc nasi gidio bu arada oroc tutuyor musun?

Ben de takip etmiyorum ama olayda gecen isimlerin bir sey yapmis olma ihtimali sayesinde bir senaryo olusturabiliyorum. Olay cikaracak uye belli , e oyunlar belli , gunluk bir rutin gibi dusunelim. Mesela bir yerde lefty olursa kolay kolay tartisma olmaz degil mi? Ama kapiya tekme atarak iceri ahura ve seytan tuyu girerse "bu kapinin giriste ne isi var" diye hic yoktan mevzu cikabilir dogalari geregi. Oroc nasi gidio bu arada oroc tutuyor musun?
islamiyet bir harika dostum gel varalım tadına.
lefty ıhlamur gibi kadın insan o varken kavga etmeye utanıyor yahu
galiba kavga yokmuş öyle basit bir gerginlik olmuş eskiden en ufak kaosta 8 ban olurdu şimdi yok eski o nifakçılar tadı da yok.

Ben hep kaçırıyorum böyle şeyleri. Biri özet geçebilir mi insaniyet namına?

islamiyet bir harika dostum gel varalım tadına.
lefty ıhlamur gibi kadın insan o varken kavga etmeye utanıyor yahu
galiba kavga yokmuş öyle basit bir gerginlik olmuş eskiden en ufak kaosta 8 ban olurdu şimdi yok eski o nifakçılar tadı da yok.
Yaslandik hepimiz moruk kafa dinlemek istiyoruz sanirim.
Zaten ulke basli basina kaos

Bence acemi şansı khkgkg

Sen de beni iyice kabadayı belledin kgjgjchx
Sakin ol ahura kasabamizda bela istemiyoruz!

Geri