-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de takip etmiyorum ama olayda gecen isimlerin bir sey yapmis olma ihtimali sayesinde bir senaryo olusturabiliyorum. Olay cikaracak uye belli , e oyunlar belli , gunluk bir rutin gibi dusunelim. Mesela bir yerde lefty olursa kolay kolay tartisma olmaz degil mi? Ama kapiya tekme atarak iceri ahura ve seytan tuyu girerse "bu kapinin giriste ne isi var" diye hic yoktan mevzu cikabilir dogalari geregi. Oroc nasi gidio bu arada oroc tutuyor musun?Takip edemedim kim neler yaptı @Xasthur senin yüzünden sanat eleştirisi yaptırıyorsun millet birbirini kesiyor haberimiz yok.
islamiyet bir harika dostum gel varalım tadına.Ben de takip etmiyorum ama olayda gecen isimlerin bir sey yapmis olma ihtimali sayesinde bir senaryo olusturabiliyorum. Olay cikaracak uye belli , e oyunlar belli , gunluk bir rutin gibi dusunelim. Mesela bir yerde lefty olursa kolay kolay tartisma olmaz degil mi? Ama kapiya tekme atarak iceri ahura ve seytan tuyu girerse "bu kapinin giriste ne isi var" diye hic yoktan mevzu cikabilir dogalari geregi. Oroc nasi gidio bu arada oroc tutuyor musun?
Bence acemi şansı khkgkgResmen ayar verdi yarci olmuş bence soğukkanlılık harika ahah
Sen de beni iyice kabadayı belledin kgjgjchxAma kapiya tekme atarak iceri ahura ve seytan tuyu girerse "bu kapinin giriste ne isi var" diye hic yoktan mevzu cikabilir dogalari geregi.
Yaslandik hepimiz moruk kafa dinlemek istiyoruz sanirim.islamiyet bir harika dostum gel varalım tadına.
lefty ıhlamur gibi kadın insan o varken kavga etmeye utanıyor yahu
galiba kavga yokmuş öyle basit bir gerginlik olmuş eskiden en ufak kaosta 8 ban olurdu şimdi yok eski o nifakçılar tadı da yok.
Sakin ol ahura kasabamizda bela istemiyoruz!Bence acemi şansı khkgkg
Sen de beni iyice kabadayı belledin kgjgjchx
Kasaban baştan aşağı bela zaten kjkhjj ben size ayak uyduruyorumYaslandik hepimiz moruk kafa dinlemek istiyoruz sanirim.
Zaten ulke basli basina kaos
Sakin ol ahura kasabamizda bela istemiyoruz!
aynen eskiden kaosların %80inde ben vardım yaşlandık mülayimleştik.Yaslandik hepimiz moruk kafa dinlemek istiyoruz sanirim.
Zaten ulke basli basina kaos
Sakin ol ahura kasabamizda bela istemiyoruz!
Tamam elindeki silahin adi nedir? Soylersen teslim olucam akdjdnndHadi bakalım kjkhkhkvEkli dosyayı görüntüle 108138
Keleş değil mi kgjgjfjdTamam elindeki silahin adi nedir? Soylersen teslim olucam akdjdnnd