-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam sen imana gelmişsinHocam çok özür dilerim ama bir insan neden yatakta kilotla hallene hallene yatarken fotoğraf çektirir? Niye?
Ya yok tabi ama sonra bana diyorsunuz ki kadınları obje olarak görüyorsun. Ne olarak görcem ben misal bunu. Kilot ayol o. Mayo da diilhocam sen imana gelmişsin
normalde memelere özgürlük vs derdin
bazen külot sadece bir külotturYa yok tabi ama sonra bana diyorsunuz ki kadınları obje olarak görüyorsun. Ne olarak görcem ben misal bunu. Kilot ayol o. Mayo da diil
nemlendirici ürün tanıtımı için reklam almış. #reklam etiketini basmış. reklamı öne çıkarmak lazım.Hocam çok özür dilerim ama bir insan neden yatakta kilotla hallene hallene yatarken fotoğraf çektirir? Niye?
Neyi nemlendirici?nemlendirici ürün tanıtımı için reklam almış. #reklam etiketini basmış. reklamı öne çıkarmak lazım.
Biliyorsun ki takipçi sayısını arttırmak için bu tip paylaşımlar yapılıyor ayrıca basında çıktığında daha çok ilgi görünce kazancı da katlanmış oluyor.Ya yok tabi ama sonra bana diyorsunuz ki kadınları obje olarak görüyorsun. Ne olarak görcem ben misal bunu. Kilot ayol o. Mayo da diil